Формула за поддържане на хомоцистеина / Homocysteine Formula Swanson - 120 капсули

Формула за поддържане на хомоцистеина / Homocysteine Formula Swanson - 120 капсули

Формула за поддържане на хомоцистеина от Swanson доставя необходимите количества фолиева киселина, витамини В6, В12 и триметилглицин. Подпомага нормалните функции на сърцето и кръвоносната система и осигурява детоксикацията на организма.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 35.01 лв. -10%
38.90 лв.
Производител:
Код на продукта: SW1418
Магически точки: 38
Наличност: В наличност
Продуктът има минимално количество 10

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 120
 • Дози на ден 1-2
 • Една доза 1 капсула
 • TMG (триметилглицин) (от бетаин HCl) 500 mg
 • Разфасовка 120 капсули
 • Витамин B12 500 μg
 • Витамин B6 50 mg
 • Фолат (еквиалентен на фолиева киселина) 665 μg

Описание

Какво представлява Хомоцистеинът

Хомоцистеинът е междинен продукт от обмяната на аминокиселината метионин. Докато метионинът е необходим за образуването на важни протеини в организма, хомоцистеинът има негативен ефект. Високите му нива са свързани с редица усложнения като сърдечно-съдови проблеми, атеросклероза, образуване на кръвни съсиреци, повишени рискове от инфаркт и инсулт. Завишените нива на хомоцистеин увреждат вътрешния слой на кръвоносните съдове, което е причина за образуването на атеросклеротични плаки и повишено съсирване на кръвта. Поради липсата на някои компоненти, които участват в процеса на метилиране, неговите нива значително се увеличават, което довежда до хиперхомоцистеинемия.

Формулата на Swanson съдържа витамини от група В: пиридоксин (В6), метилкобаламин (В12), фолиева киселина (В9) и триметилглицин, които поддържат нивата на хомоцистеин в организма в здравословни граници. Триметилцлицинът е аминокиселина, която е необходима за процеса на метилиране, при който токсичния хомоцистеин се превръща в метионин. Осигурява детоксикацията на организма, синтеза на нервотрансмитери, протеини и хормоналната регулация.Триметилцлицинът допринася за протекцията на сърцето, кръвоносните съдове, черния дроб и предпазването на ДНК. Витамините от група В регулират хомоцистеиновите нива, като също участват в преобразуването на хомоцистеин в метионин. Допринасят за поддържане на нормални холестеролови нива и кръвна захар в организма и насърчават производството на еритроцитите. Фолиевата киселина е от критично значение за клетъчния растеж и процесите на репликация на ДНК. Подпомага регенерацията на клетките и предотвратява рисковете от туморни мутации.

Ползите от приема на Формула за поддържане на хомоцистеина от Swanson 

 • Осигурява здравословните нива на хомоцистеин в организма и спомага превръщането му в метионин, който е силен антиоксидант;
 • Допринася за сърдечно-съдовото здраве и предотвратява рисковете от атеросклероза, тромбози и инфаркт;
 • Предотвратява развитието на невродегенеративни заболявания и намалява рисковете от инсулт;
 • Поддържа нормалното състояние на черния дроб.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 капсула до 2 пъти дневно с вода.