Формула за спокоен сън / Sleep Relax Formula Natural Factors - 90 капсули

Формула за спокоен сън / Sleep Relax Formula Natural Factors - 90 капсули

Формулата за спокоен сън на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на капсули. Добавката Sleep Relax Formula е естествено решение за организма при възникнали нарушения на съня и непрекъснато изпитване на тревожност. Формулата се грижи за тялото в случаи на невъзможност за концентриране и отслабване на паметта, раздразнителност и умора.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 29.12 лв. -10%
32.35 лв.
Производител:
Код на продукта: 4655NF
Магически точки: 32
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 90
  • Дози на ден 1
  • Една доза 1-3 капсули
  • Разфасовка 90 капсули
  • Валериана 100 mg
  • Пасифлора 50 mg
  • Хмел 50 mg
  • Хмел екстракт 25 mg
  • Шлемник на прах 100 mg

Описание

Формулата за спокоен сън на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на капсули. Добавката Sleep Relax Formula се прилага при възникване на проблеми със съня.

Какви са симптомите на неспокоен сън?

Когато срещате затруднения със заспиването или често се пробуждате през нощните часове. В редки случаи, когато се унасяте, сънят ви се прекъсва, дори и най-слабият шум може да ви събуди. Събуждането е внезапно в ранните сутрешни часове. В резултат на всички тези реални вероятности, през деня вие се чувствате изнервени и разстроени, уморени и сънливи, както и не можете да се концентрирате в начинанията си.

Когато симптомите продължават продължително време, нарушенията на съня могат да причинят сериозно увреждане на тялото. Преките последици от безсънието често са състояния на тревожност и депресия, невъзможност за концентриране и отслабване на паметта, раздразнителност и умора. Но в допълнение към психо-емоционалните промени, безсънието може да причини сърдечно-съдови и неврологични проблеми, намаляване на имунитета и др.

Какво е приложението на Формулата за спокоен сън?

Формулата за спокоен сън благоприятства активността на нервната система и се предписва при състояния на безсъние и последвало нервно изтощение, хипервъзбудимост, стрес и др.

Добавката Спокоен сън оказва положително влияние върху безсънието, съкращаване на времето, необходимо за заспиване и подобрява качеството и продължителността на съня.

Какво се съдържа в добавката Формула за спокоен сън?

Формулата за спокоен сън се състои от единствено стандартизиран билков екстракт, което дава гаранция, че всяка капсула от добавката съдържа точно количество активни съставки! Добавката не пристрастява организма!

Естественият билков продукт е с укрепващо влиеяние над нервната система. Понижава се тревожността. Насърчава пълна почивка и спокойния сън. Формулата добавя стандартизирани екстракти от корен от растението валериан, както и екстракт от хмел, страстно цвете и кукуряк.

Валерианът е известен със своето успокояващо действие върху възрастни хора и деца. Стандартизираният екстракт в добавката предоставя високоефективен седативен ефект!

Страстното цвете е предназначено за прием от възрастни и деца. В допълнение към благоприятстването на съня, растението страстно цвете има изключително свойство над нервната система, тонизира и успокоява. Много експерти смятат, че растението passion flower работи много добре при хора, страдащи от състояния на тревожни разстройства и емоционална нестабилност.

Кукурякът и хмелът подобряват последиците от нервни нарушения, тревожност и безсъние. Приемането им води до възобновяване и регенерация на нервната система.

Обобщение

Формула за спокоен сън е хранителна добавка на компанията Natural Factors. Добавката Спокоен сън формулата отпуска тялото и ума по природен начин, подобрява продължителността и качеството на съня.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте от 1 до 3 капсули на ден преди сън.