Фосфатидил Холин / Phosphatidyl Choline 420 mg Natural Factors - 90 софтгел капсули

Фосфатидил Холин / Phosphatidyl Choline 420 mg Natural Factors - 90 софтгел капсули

Фосфатидил Холин на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на софтгел капсули. Добавката Phosphatidyl Choline подпомага функцията на черния дроб и на мозъка. Фосфатидилхолинът повишава ефективността на нервните клетки и невроните и подтиква нормалната мозъчна активност.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 32.27 лв. -10%
35.85 лв.
Производител:
Код на продукта: 2605NF
Магически точки: 36
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 45
  • Дози на ден 1
  • Една доза 2-4 капсули
  • Фосфатидилхолин 420 mg
  • Разфасовка 90 софтгел

Описание

Фосфатидил Холин на марката Natural Factors представлява хранителна добавка под формата на софтгел капсули. Фосфатидилхолин меки гел капсули за загуба на фокус и памет са предназначени за подкрепата на чернодробната функция.

Клетките в човешкия организъм са обвити от клетъчна мембрана, която е съставена основно от незаменими мастни киселини във вид на химични съединения, известни с името "фосфолипиди". Базовият фосфолипид в човешкия организъм е фосфатидилхолинът. Добавката Фосфатидил холин се използва за облекчаване на заболявания като повишени нива на холестерол, биполярна депресия, Алцхаймер и нарушения на черен дроб. Благоприятните свойства се дължат основно на компонентите на есенциалните мастни киселини на фосфатидилхолина и лецитиновите съставки.

Какво трябва да знаем за Фосфатидилхолин капсулите?

Добавката Фосфатидил холин се грижи за познавателните способности на човешкия ум. Липсата на определени хранителни вещества може да доведе до влошаване на паметта и концентрирането, умората и лошото настроение. Добавката Фосфатидилхолин увеличава ефективното действие на невроните и нервните клетки, и насърчава нормалната мозъчна активност. Капсулите Phosphatidyl Choline имат благоприятно въздействие над запомнянето, концентрирането, обработката на информация и др. Облекчава депресията.

Какво е приложението на Фосфатидил Choline?

Добавката Фосфатидил холин е изключително полезна при нарушена чернодробна функция. Приемане на определени лекарства, честа консумация на захар и мазнини, и наднорменото тегло, злоупотребата с алкохолни напитки, липса на физически упражнения – неблагоприятни фактори, влошаващи състоянието на черния дроб. Меките капсули Phosphatidyl Choline са много важни, защото изпълняват редица функции, включително метаболизма на мазнините, въглехидратите и протеините, неутрализират токсините, състоящи се в хранителните продукти, течностите и редовните медикаментите, които приемаме.

Какви са ползите на Фосфатидилхолин капсулите?

Фосфатидилхолин добавката спомага за премахване на токсините от тялото и поддържа оптималните стойности на холестерола.

Фосфатидилхолинът е базовият фосфолипид в човешкия организъм. Той е основен хранителен елемент и градивна част от клетъчните мембрани. Присъства в много процеси, включващи транспорта на мазнините от черния дроб до кръвта.

Поддържа състоянието на черен дроб при нарушение на функциите му. Полезно е за лица, които редовно приемат алкохол, тъй като капсулите имат подобрена функция към чернодробния метаболизъм.

Оптимизира се активността на нервната система и укрепва паметта.

Дефицитът на фосфатидилхолин може да причини метаболитни проблеми, свързани главно с нарушените функции на панкреаса, черен дроб, памет и други.

Обобщение

Добавката Фосфатидил холин на марката Натурал Факторс представлява разновиднос на холина, добит директно от съставката лецитин. Научните доклади показват изключителните ползи от капсулите фосфатидил холин. Универсалната фосфолипидна форма е призната със своите предимства за чернодробната функция, както и за хранително вещество, необходимо за функционирането на мозъка.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте от 2 до 4 капсули на ден.