ФосфатидилСерин / PS Phosphatidylserine 100 mg Natural Factors - 30 софтгел капсули

ФосфатидилСерин / PS Phosphatidylserine 100 mg Natural Factors - 30 софтгел капсули

Фосфатидил Серин на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на капсули от 100мг. Добавката PS Phosphatidylserine осигурява оптимални енергийни нива за мозъчните клетки, благодарение на които мозъкът функционира с пълна скорост. Капсулите ФосфатидилСерин действат като мозъчен стимулант. Допълнителният им прием води до значителни подобрения в когнитивните функции, концентрацията и паметта.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 33.08 лв. -10%
36.75 лв.
Производител:
Код на продукта: 2612NF
Магически точки: 36
Наличност: Изчерпан

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 30
  • Дози на ден 3
  • Една доза 1 капсула
  • Фосфатидилсерин 100 mg
  • Разфасовка 30 софтгел капсули
  • Слънчоглед 565 mg

Описание

Фосфатидил Серин на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на капсули от 100мг. PS Фосфатидилсерин е предназначен за подобряване на концентрацията и паметта. Препоръчва се при проблеми с паметта и вниманието.

Какви са причините за прием на добавката ФосфатидилСерин?

Постоянното забравяне, натовареното ежедневие на съвременните хора, тези прояви са абсолютно естествени.

Но в дадени моменти "дупките" в паметта и отклоняването на вниманието не са толкова безобидни, колкото изглеждат. Честите състояния на внезапна промяна в настроението, наличие на големи пропуски в запомнянето, трудно ви е да научите и да изпълнявате нови задачи, изпитвате усещане за дезориентация и пълно объркване във времето и пространството и т.н., тези признаци показват, че вероятно на мозъка ви липсват основни хранителни компоненти. 

Какво е действието на PS Фосфатидилсерин капсулите?

Добавката Pies - ФосфатидилСерин повишава възобновяването на мозъчни невро-трансмитери като норепинефрин, серотонин, допамин, ацетилхолин и предотвратява загубата на неврони.

Капсулите PS Фосфатидил Серин действа като мозъчен стимулатор. Допълнителният прием на капсулите ФосфатидилСерин довежда до значителни подобрения в паметта, когнитивните функции и концентрацията.

ПС Фосфатидилсерин капсулите осигуряват оптимални енергийни нива за мозъчните клетки, благодарение на които мозъкът функционира с пълна скорост.

Какво е приложението на добавката Пиес ФосфатидилСерин?

Използването на Pies - Phosphatidylserine е подходящо както в случаите на свързани с възрастта усложнения на паметта, така и за по-младите хора и студентите, особено в периоди на тежък психически стрес!

Обикновено мозъка на човека възпроизвежда достатъчно количество фосфатидилсерин, но с напредване на възрастта тези процеси започват да отслабват. Смята се, че това е един от основните фактори, отговорни за нарушена умствена функция и депресия в напредване на възрастта. Например, при пациенти, страдащи от тежко увреждане на паметта, се наблюдават изменения или аномалии в състава на мазнините в мозъка.

Какво представлява съставката Фосфатидилсерин?

ФосфатидилСеринът е вещество от групата на Фосфолипидите. Съставката поддържа оптималното състояние на клетъчните мембрани в цялото тяло, включително в мозъка и е отговорен за клетъчната комуникация, регулира растежа на клетките и ги клетките от увреждане.

Обобщение

Добавката Фосфатидилсерин на канадската компания Natural Factors осигурява патентован комплекс Sharp PS GREEN, източник на фосфатидилсерин, който не съдържа соя. Sharp PS GREEN е изключителна иновативна формула за подобряване на здравето на мозъка, която осигурява фосфатидил-серин от вегетариански източник! Sharp PS® GREEN не съдържа ГМО!

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 капсула 3 пъти на ден.