Full-Spectrum Горчив пъпеш / Bitter Melon 500mg SWANSON - 60 Капсули

Full-Spectrum Горчив пъпеш / Bitter Melon 500mg SWANSON - 60 Капсули

Капсулите Full-Spectrum Горчив пъпеш, известен също като Mormodica, представлява метаболитна билка от индийската традиция на Аюрведа. Фъл Спектрум Bitter Melon поддържа глюкозния метаболизъм и нивата на кръвната захар в рамките на нормален диапазон.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 17.01 лв. -10%
18.90 лв.
Производител:
Код на продукта: 087614111612
Магически точки: 18
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 60
  • Дози на ден 2
  • Една доза 1 капсула
  • Разфасовка 60 капсули
  • Горчив пъпеш 500 mg

Описание

Шведската компания Swanson е фаворит в създаването на висококачествени продукти на билкова основа. Такава е и хранителната добавка Full-Spectrum Горчив пъпеш, която се грижи за регулирането на референтните нива на кръвна захар в човешкото тяло, но същевременно с това поддържа глюкозния метаболизъм. 

Функции на Full-Spectrum

  • Нормализира нивата на захарта в кръвта;
  • Спомага за здравословното храносмилане;
  • Насърчава хормоналния баланс.

Защо да изберете добавката Фъл Спектрум с горчив пъпеш?

Билковото лекарство е популярен избор за хората, които искат да поддържат постоянни здравословни стойности на захар в кръвта, оздравяване на храносмилателната система и насърчаване на хормоналния баланс. 

История на растението Bitter Melon

Растението Горчив пъпеш, известно също като горчива кратуна или Мормодица чарантия, принадлежи към семейство кратуни и е свързан с популярни зеленчуци като тиквички, тикви и краставици. Bitter Melon е най – горчивият от всички плодове и зеленчуци, които хората консумират. В продължение на векове, горчивият пъпеш е бил използван от коренното население по целия свят, заради изключителните му ползи.

Днес горчивият пъпеш се отглежда предимно, заради ядливите плодове, които са използван в много азиатски кухни и могат да се срещнат в техни хранителни магазини. 

Разновидности на горчив пъпеш

Съществуват две популярни разновидности на горчивият пъпеш – китайски и индийски.

  • Китайският горчив пъпеш се отличава с това, че е дълъг, бледо зелен на цвят и е покрит с брадавици;
  • Индийският вариант на горчивият пъпеш е с по – тесни и заострени краища, както и ст това, че има груби, назъбени шипове върху кората.

Приложение на плода Bitter Melon

Целият плод може да се приготви по различни начини с различни рецепти. Някои хора предпочитат да използват само горчивият сок на този незаменим плод.

Какви здравословни ползи крие растението Горчив пъпеш?

Bitter Melon съдържа огромни количества антиоксиданти, които могат да помогнат да защитите вашите клетки от досадните свободни радикали. Изследвания показват, че растението е и много ефикасно средство за поддържане на здравословни граници на холестерола. Това води до много добро общо метаболитно здраве. Горчивият пъпеш има също антибактериални свойства и може да насърчи имунната система.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 доза 2 пъти дневно.