Габа / GABA 500mg SWANSON - 100 Капсули

Габа / GABA 500mg SWANSON - 100 Капсули

Габа / Gaba капсулите на Суонсън представлява популярен ноотропичен продукт и се препоръчва на индивидите, които търсят или са в положение на забързано ежедневие и динамичен начин на живот. Всяка капусла Габа осигурява 500 мг гамма – аминомасинова киселина.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 19.62 лв. -10%
21.80 лв.
Производител:
Код на продукта: 087614018720
Магически точки: 21
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 100
  • Дози на ден 1
  • Една доза 1 капсула
  • ГАБА (гама аминобутирова киселина) 500 mg
  • Разфасовка 100 капсили

Описание

Габа / Gaba капсули на шведската компания Swanson е новосъздаден продукт, който се грижи за забързаното и динамично ежедневие в съвременния напрегнат живот. Всяка капсула Габа осигурява на тялото ви 500 mg гамма – аминомасинова киселина, която е изключително важна за поведението на централната нервна система и преодоляването на стреса. Приемът на капсулите Габа насърчава усещането за спокойствие и релаксация, а в допълнение на това - поддържа спокоен съня през цялата нощ.

Всеки ден човешкият организъм се намира под натиска на забързания живот. 

Какво трябва да знаем за успокояващата добавка GABA Swonson?

Капсулите Габа представляват съединение, произведено в мозъка от глюкоза и амино киселина глутамин, т. нар. гама – амино бутирова киселина. Гама киселината поддържа реакцията на централната нервна система в стресови ситуации. Всяка единична капсула предоставя 500 мг гама киселина (ГАМК), която създава чувство на спокойствие и релаксация за организма. 

Гама капсулите са със съдържание на желатин и магнезиев стеарат. Съдържанието на желатин ги прави неподходящи за прием от вегетарианци и вегани.

Предимства на продукта ГАБА Суонсън:

  • Формула за висока ефикасност;
  • Оптимално съдържание на 500 mg. ГАМК в една капсула;
  • Полезно средство за управление на забързания начин на живот, в движение;
  • 100 броя капсули в една опаковка.

Приемът на висококачествената хранителна добавка GABA може да помогне за насърчаване на релаксацията и облекчаване на симптомите на нервно напрежение. В края на натовареният ден е много важно предимството, че добавката действа релаксиращо и успява да поддържа спокоен и продължителен сънят през нощта. 

Стресирани ли сте от натиска на забързания живот? 

Набавете си хранителната добавка Swanson Gaba и веднага започнете прием. Една капсула дневно създава чудесен комфорт за вашия организъм. С приема на Габа капсулите, в мозъка ще започнат да се произвеждат съединения от глюкоза и глутаминова аминокиселина. Постепенно Гама – амино бутировата киселина ще започне да контролира действието на централната нервна система и по този начин ще предостави комфорт на тялото ви в стресови ситуации. 

Допълнителни препоръки и приложение на Габа капсулите

Всяка сервирана капсула предлага 500 mg ГАМК, които се грижат за общото състояние на спокойствие и релаксация. Хранителната добавка Габа трябва да се комбинира със здравословна и балансирана диета. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 доза дневно.