ГАБА / GABA + B6 500mg HAYA LABS - 100 Vкапсули

ГАБА / GABA + B6 500mg HAYA LABS - 100 Vкапсули

Габа е аминокиселина, която е пряко свързана с производството на хормона на растежа. Осигурете на тялото си достатъчно количество от нея, за да се чувствате здрави, силни и възстановени.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 28.80 лв. -10%
32.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 6419
Магически точки: 32
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 100
  • Дози на ден 1
  • Една доза 1 капсула
  • ГАБА (гама аминобутирова киселина) 500 mg
  • Разфасовка 100 капсули
  • Витамин B6 2 mg

Описание

Когато водим забързан и динамичен начин на живот, натрупваме стрес в тялото си, който ускорява процесите на стареене. В същото време, когато спортуваме редовно, тялото ни има нужда от повече аминокиселини, за да се възстанови и да подобрим представянето си. За да подпомогнем тялото си и за да засилим ефекта от усилията си във фитнеса, можем да се възползваме от хранителната добавка на Haya Labs Gaba с добавен витамин В6.

Какво представлява GABA?

GABA е аминокиселина и невротрансмитер, който е силно концентриран в хипоталамуса и подпомага функцията на хипофизната жлеза и кръвоносните съдове. GABA насърчава производството на HGH, защитен хормон, произвеждан от хипофизната жлеза. Повишените нива на HGH имат много ползи за тялото. Те водят до ефективно изгаряне на мазнини, увеличаване на мускулната маса и сила и повишаване на енергията и издръжливостта. GABA има седативен ефект, насърчава дълъг, здравословен сън и почивка и намалява симптомите на стрес и тревожност. Освен това тази аминокиселина има способността да забавя процеса на катен в организма.

Какви са ползите от приема на добавката с Габа-аминокиселина и витамин В6?

Габа е аминокиселина, която е пряко свързана с производството на хормона на растежа. Освен че съдейства за добрите жизнени функции, тя благоприятства изгарянето на мазнините, както и увеличаването на енергията и мускулната тъкан. С нейна помощ се увеличава  и издръжливостта на тялото.

Аминокиселината е свързана и с редуциране на стреса. Успокояващият ѝ ефект върху нервната система предразполага организма към добър сън и качествена почивка, която дества възстановяващо на тялото.

Редовно приемана, аминокиселината има способността да забавя процесите на стареене.

Наличието на витамини от група В подобрява тонуса и подпомага функциите на мозъка.

Как да приемате Габа + В6 от Haya Labs?

Възползвайте се от тази висококачествена формула, за да забавите стареенето, да повишите мускулната маса, да изгорите мазнините и си осигурите най-важното за мозъка! Приемайте по една капсула от продукта веднъж дневно, за да осигурите на тялото си необходимото, за да бъде здраво. Икономичната опаковка от 100 капсули е едостатъчна за повече от 3 месеца прием.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 капсула, веднъж дневно.