Гъба грива на лъва 500 mg HAYA LABS - 60 Капсули

Гъба грива на лъва 500 mg HAYA LABS - 60 Капсули

Подобрете паметта и концентрацията си с помощта на екстракт от гъба лъвска грива. Тя подхранва мозъка, намалява възпалението и редуцира симптомите на депресия и тревожност.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 28.80 лв. -10%
32.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 858047007533
Магически точки: 32
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Разфасовка 60 Капсули
  • Една доза 1
  • Дози в опаковка 60
  • Дози на ден 1
  • Гъба грива на лъва 500 mg

Описание

Искате ли да се чувствате спокойни и щастливи? 

Искате ли да подобрите паметта и концентрацията си?

Искате ли това да се случи по естествен начин, с помощ от майката природа? 

Ако отговорихте с ДА на тези въпроси, гъбата Лъвска грива е тук, за да Ви помогне! 

Какво представлява гъбата Грива на лъва?

Гъбата Грива на лъва е голяма, бяла, рошава гъба, която наистина прилича на лъвска грива. Тя има както кулинарно, така и медицинско приложение в страни като Китай, Индия, Япония и Корея. Гъбите лъвска грива могат да се консумират сурови, варени, сушени или да се запари чай от тях. А екстрактът от тази гъба често се използва за създаването на хранителни добавки, каквато е и Haya Labs Гъба грива на лъва 500mg. 

Как Гъба грива на лъва подпомага здравето?

Бори се с деменцията 

Знаете ли, че с възрастта мозъка губи способността си да създава нови невронни връзки? Това е и причината много възрастни хора да имат проблеми с паметта, конецнтрацията или да развият различни неврологични заболявания. Гъбата лъвска грива съдържа хериценони и еринацини – съединения, които стимулират здравето и развитието на мозъчните клетки. 

Подобрява симптомите на безпокойство и депресия

Тревожността и депресията са бича на съвременното общество. И докато не са открити точни и конкретни причини за появата им, има един фактор, който със сигурност може да доведе до тези проблеми – хроничното възпаление. Гъбата лъвска грива има силата да се бори с това възпаление, което може значително да подобри симптомите на тревожност и депресия. 

Подпомага мозъчната функция 

Нараняванията на мозъка и гръбначния мозък могат да причинят сериозни състояния като парализа или загуба на психични функции. Те са и тези, които се възстановяват най-бавно. Екстрактът от гъба лъвска грива може да ускори това възстановяване с 23-41%, благодарение на способността да стимулира растежа на нервните клетки. 

Как да приемате Гъба Лъвска грива?

Ако искате да подобрите паметта и концентрацията си, ако искате да се радвате на добро настроение, ако искате да подобрите функциите на мозъка си, приемайте по една капсула Гъба лъвска грива дневно. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 капсула дневно.