Гъба Лъвска Грива / Lion's Mane Mushroom 500mg. SWANSON - 60 Капсули

Гъба Лъвска Грива / Lion's Mane Mushroom 500mg. SWANSON - 60 Капсули

Гъба Лъвска Грива / Lion's Mane Mushroom, на шведската компания Swanson, се предлага в опаковка от 500мг. 60 броя капсули. Основното предназначение на капсулите Лъвска Грива Гъба е да поддържа психичното благополучие и чувство на спокойствие.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 32.76 лв. -10%
36.40 лв.
Производител:
Код на продукта: SW1096
Магически точки: 35
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 60
  • Дози на ден 2
  • Една доза 1 капсула
  • Разфасовка 60 капсули
  • Гъба грива на лъва 500 mg

Описание

Капсулите Лъвска Грива на Гъба на марката Swanson е известна като „умни гъби“. Грива на лъв гъба е много ценена в Китай и Япония през вековете, едновременно като кулинарен деликатес, както и като тоник за повишаване на умствената бдителност и чувството на спокойствие.

Какви са функциите на Лъвската грива гъба?

Гъбата Лъвска Грива подкрепя мощността на мозъка и умствения фокус чрез повишаване на антиоксидантната активност в тъканите. Лъвската грива гъба защитава мозък от клетъчната дегенерация, насърчава растежа на нервните окончания, които могат да се възпират при редица потенциални здравословни проблеми.

Какви са облагите на Суонсън капсулите Лъвска грива гъби?

  • може да помогнат за насърчаване на мозъка и да подобри здравето на нервните клетки;
  • подобряване на фокуса, яснотата, паметта, способността за учене и цялостната когнитивната функция;
  • подкрепяне на здравословното настроение и отговаряне за стреса.

Защо да изберем добавката гъба Лъвска грива ?

Гъбата Лъвска грива поддържа мозъчната мощност и умствения фокус чрез повишаване на антиоксидантната активност в тъканите, плюс това гъбата помага за стимулирането на растежа на нервните фактори (NGF) за производство за здравето на нервните клетки.

Билковата добавка на Суонсън Mushroom Lion's Mane помага още на тъканите да се защитят от щетите, предизвикани от свободните радикали. Предварителни изследвания показват, че Грива лъв гъба съдържа съставки, известни като тарачини, които могат да насърчават здравето на мозъка и нервните клетки.

Психичен фокус на билката Лъвска грива гъба

Защо хората смятат, че добавката гривата на лъва е подходяща за психически фокус и яснота?

Т.нар. „умни гъби“ гриви на лъв са почитани в Китай и Япония като кулинарен деликатес, както и като тоник за повишаване на умствената бдителност. Добавката Грива Суонсън Лъв подкрепя функции като: яснота, памет, способността за учене и цялостната когнитивна функция.

Билкова добавка с грива на Суонсън лъв е внимателно и строго тествана за осигуряване на качество, ефикасност и чистота.

Характеристика на Lion’s Mane Mushroom

Нашата грива лъв е от семейството на Hericium erinaceus (Мицел биомаса), ядлива гъба, намерена в Северна Америка, Европа и Азия, и традиционно се използва за подкрепяне на когнитивното здраве, грижи се настроението и отговаря за преодоляването на стреса. Може да се срещне и под други наименования като Лъвска грива, брадатъб и таралеж. Гъбата на гривата на лъв е с тенденция да израсте както на единична висяща клечка, така и да я срещнем върху повърхността на твърда дървесина.

Качество на продукта Гъба Лъвска грива

Суонсън компанията гарантира за качеството на произведената хранителна добавка Гъба Лъвска Грива. Капсулите Лъвска грива са създадени от най – чистите и свежи хранителни вещества и откликват на най – високите стандарти за качество.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 доза 2 пъти дневно.