Глог / Hawthorn Extract 465 mg Natural Factors - 60 капсули

Глог / Hawthorn Extract 465 mg Natural Factors - 60 капсули

Глог на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на капсули от 465мг. Добавката Hawthorn Extract се използва за поддържане на сърдечно – съдовото здраве при възрастните, регулира кръвното налягане и контролира нивата на холестерол.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 31.94 лв. -10%
35.49 лв.
Производител:
Код на продукта: 4815NF
Магически точки: 35
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 60
  • Дози на ден 2-3
  • Една доза 1 капсула
  • Разфасовка 60 капсули
  • Глог 465 mg

Описание

Глог на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на капсули от 465мг. Добавката Hawthorn Extract се използва в билколечението за поддържане на сърдечно-съдовата система при възрастното население.

Какви са ползите на добавката Глог?

  • Мощен източник на антиоксиданти за премахване на свободните кислородни радикали;
  • Използва се като Глог диотоник за превантивно здраве;
  • Спомага за кръвообращението;
  • Поддържа здравите контракции на сърдечния мускул.

Какво е съдържанието на капсулите Глог екстракт?

Вегетарианската капсула Глог съдържа въглехидратна смола, силициев диоксид, пречистена вода, стеаринова киселина, магнезиев стеарат от растителен произход (лубрикант), микрокристална целулоза.

Екстрактът от глог съчетава листа от глог, цветя и зрънца, които традиционно се използват в билковата терапия, за да поддържат сърдечно-съдовото здраве при възрастни. Добавката осигурява пълен спектър от антиоксиданти от глог, стандартизиран до 2,2% флавоноиди. Това е фантастична билкова добавка за всеки, който иска по естествен начин да поддържа сърдечната функция.

Какво е предназначението на добавката глог?

Растението Глог е използвано в билковата терапия от векове за облекчаване на сърдечни заболявания и проблеми с кръвоносните съдове като застойна сърдечна недостатъчност (ХСН), гръдна болка и арритмия - неравномерен сърдечен ритъм. Използва се като средство за подпомагане както на ниско, така и на високо кръвно налягане, т.нар. „втвърдяване на артериите“ (атеросклероза) и висок холестерол.

Какви са предимствата на концентрата от глог?

Много от ползите от глог се дължат на неговия антиоксидантен профил. Чрез комбиниране на трите части на лечебното растение, той осигурява пълен спектър от флавоноиди от глог, включително кверцетин, рутин, хиперозид и витексин. Въпреки че цялото растение има терапевтичен ефект, тази добавка е стандартизирана до 2,2% флавоноиди за последователно дозиране.

Обобщение

Екстрактът от глог на марката Natural Factors® е най-старото известно целебно растение в европейската медицина и се консумира в продължение на хиляди години в цяла Европа като храна и добавка в подкрепа за сърцето и кръвообращението. Също така добавката Hawthorn Extract е популярен кардиотоник, използван от възрастни лица като част от техните превантивни грижи за здравето.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 капсула 2-3 пъти на ден.