Глутатион / Glutathione 200 mg Vege OstroVit - 90 капсули

Глутатион / Glutathione 200 mg Vege OstroVit - 90 капсули

Анти-ейдж действие, силен антиоксидантен ефект и благоприятно влияние върху чернодробната функция. За това работи един от най-мощните клетъчни антиоксиданти – глутатион.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 35.96 лв. -10%
39.95 лв.
Производител:
Код на продукта: 6
Магически точки: 40
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Л-глутатион 200 mg
  • Разфасовка 90 капсули
  • Една доза 1 капсула
  • Дози в опаковка 90
  • Дози на ден 1

Описание

OstroVit Glutathione 200 mg / Vege осигурява по 200 мг глутатион във всяка веге капсула, като може да се приемат до 2 капсули дневно.

Защо Glutathione 200 mg / Vege

Глутатионът представлява най-често използваната молекула в съвременната анти-ейдж козметика и се влага във все повече продукти за детоксикация и защита на тялото поради своя силен антиоксидантен ефект.

Глутатионът е трипептид, състоящ се от аминокиселините глутаминова киселина, цистеин и глицин. Той се разпространява и изпълнява своите функции в множество органи на храносмилателната, хепато-панкреато-билиарна система, сърдечно-съдовата и други системи.

Противопоставяйки се на оксидативния стрес, глутатионът в Glutathione 200 mg / Vege редуцира риска от окислително увреждане, боледуване и увреждане на органите.

Производството на много антиоксиданти, включително на глутатион, намалява с времето. А тези съединения са основната защита срещу свободни радикали и други увреждащи агенти, които също подпомагат организма за нормалната детоксикация и елиминиране на отпадъчни вещества.

Glutathione 200 mg / Vege е хранителна добавка със страхотни антиоксидантни свойства, които спомагат за по-добра работа на витамин С, Е и витамин А в организма, както и освобождаване на примеси, свободни радикали и други.

* Продуктът е без глутен, без фруктоза и без лактоза, както и без магнезиев стеарат, силициев диоксид, оцветители, аромати и консерванти.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

1 капсула дневно, по време на хранене.

ХЕЙ ТИ, АБОНИРАЙ СЕ ЗА БЮЛЕТИНА НИ СЕГА И ВЗЕМИ 10% ОТСТЪПКА ОТ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

Ще получаваш промоции, нови продукти и новини.

* Имейл: