Глюкозамин, Хондроитин и МСМ / Glucosamine, Chondroitin, MSM Webber Naturals - 120 таблетки

Глюкозамин, Хондроитин и МСМ / Glucosamine, Chondroitin, MSM Webber Naturals - 120 таблетки

Формулата на Глюкозамин, Хондроитин и МСМ на марката Уебър Натуралс работи за облекчаване на болката и сковаността в ставите. Таблетките с Glucosamine защитава хрущялите, намалява възпалението и подобрява гъвкавостта. Съставката глюкозамин се произвежда по естествен начин в организма, но с напредване на възрастта, започва да намалява и е нужна допълнително набавяне под формата на хранителна добавка.

70.90 лв.
Производител:
Код на продукта: 3835WN
Магически точки: 55
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 120
 • Дози на ден 3
 • Една доза 1 таблетка
 • MSM (Метилсулфонилметан) 400 mg
 • Глюкозамин сулфат 500 mg
 • Хондроитин сулфат 400 mg
 • Разфасовка 120 таблетки

Описание

Кои са предимствата на добавката Глюкозамин, Хондроитин и МСМ?

 • Подпомага основната причина за влошаване на ставите, изпитване на болка и възпаление;
 • Преодолява ставните болки, свързани с остеоартрит;
 • Подкрепя състоянието на хрущялите и ставите;
 • Най-доброто трио за здраве на ставите;
 • С MSM се възстановяват мускулите.

Как действат таблетките с глюкозамин?

Тази формула 3 в 1 съдържа Glucosamine, Chondroitin и MSM, които работят заедно за облекчаване на болката и сковаността в ставите, защитават хрущяла, подобряват гъвкавостта, и  същевременно с това намаляват възпалението. Участието на MSM е за подпомагане на възстановяването на ставите и мускулите след тренировка, а формулата на добавката е чудесно средство за активните хора. 

Можем ли да се доверим на качеството на добавката?

Качеството и ефективността са от първосигнално значение за човечеството. Печатът за гарантирано качество означава, че продукта е стриктно тестван и надхвърля международните стандарти за чистота и ефикасност. Компанията Уебър Натуралс гарантират за свойствата на добавката да преодолява изпитването на болки в ставите, свързани със заболявания на остеоартрит и предпазване на влошаване на хрущялите. Таблетките поддържат здравите хрущяли и стави.

Какво представляват съставките в добавката?

Съставката Глюкозамин се образува по естествен начин в организма, но с напредване на възрастта този процес все повече намалява, оставя ставите податливи на тяхното влошаване. Съединението Глюкозамин сулфат спомага за стопиране на разрушението на хрущялите, като същевременно с това се намалява усещането за болка и подобряване на функциите на ставите.

Формата на съставката Хондроитин сулфат има същата способност да намали износването на хрущялите в ставите и се използва по ефективен начин за възобновяване на здравите хрущялни тъкани и спиране на процесите на увреждане. Съставката Хондроитин има свойството да привлече хранителните вещества и водата в хрущялите, както и да инхибира ензимите, увреждащи хрущялните тъкани.

Компонента МСМ е натурално сярно съединение, което се среща в нашето тяло, както и в много храни. Той инхибира импулсите на болка в нервните влакна, като спомага за ограничаване на мускулните крампи. Съставката МСМ се използва за облекчаване на мускулните болки и противовъзпалителните процеси. Третият компонент от добавката е признат за безопасното и без странични ефекти средство за преодоляване на болезнените и възпалени състояния.

Обобщение

Добавката Глюкозамин, хондроитин и MSM на маркатат Webber Naturals е полезна при управлението на болката и възпалението и предпазва тялото от по-нататъшното влошаване на хрущялите в ставите. Съдържа OptiMSM®, превъзходен MSM, който е строго тестван и подкрепен от публикувани изследвания.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 таблетка 3 пъти дневно.

За най-добри резултати използвайте минимум 4 седмици.