Глюкозамин хондроитин и MSM NOW- 90/180 Капсули

Глюкозамин хондроитин и MSM NOW- 90/180 Капсули

Глюкозамин и хондроитин с MSM е продукт, предназначен да поддържа ставите ви здрави. Това е идеалното решение за всяка болка в ставите и съединителната тъкан, помага при тежки мускулни увреждания.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 54.00 лв. -10%
60.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 733739031709
Магически точки: 60
Наличност: В наличност

Възможни варианти

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 30 / 60
 • Дози на ден 1
 • Една доза 3 капсули
 • MSM (Метилсулфонилметан) 300 mg
 • Въглехидрати 2 g
 • Глюкозамин сулфат 1100 mg
 • Калий 245 mg
 • Хондроитин сулфат 1200 mg
 • Калории 10 kcal
 • Разфасовка 90 / 180 капсули
 • Натрий 110 mg

Описание

Перфектната комбинация за здрави стави

Глюкозамин и хондроитин с MSM е продукт, предназначен да поддържа ставите ви здрави. Това е идеалното решение за всяка болка в ставите и съединителната тъкан, помага при тежки мускулни увреждания, а също така може да помогне при лечение на остеоартрит. Комбинацията от тези три съставки е много мощна и е помогнала на милиони хора да върнат радостта от движението в живота си.

Глюкозамин

Глюкозамин сулфатът е от съществено значение за здравето на ставите. Той помага за предотвратяване на износването на ставите и съединителната тъкан, като ги възстановява и укрепва. За съжаление с напредването на възрастта естественото производство на глюкозамин намалява и това води до болки в ставите, наранявания и дискомфорт при извършване на каквато и да е физическа активност. Ето защо приемането на глюкозамин сулфат е толкова важно. Като се уверите, че имате достатъчно количество в тялото си, можете да предотвратите разрушаването на ставните тъкани и да избегнете болка, липса на огъване, скованост или слабост в ставите.

Хондроитин

Хондроитин сулфатът е една от основните съставки, когато става въпрос за поддържане на здравето на ставите и хрущялите. Той помага за намаляване на възпаленията, като същевременно поддържа добре хидратирани ставните тъкани и хрущяли. 

MSM

MSM (метилсулфонилметан) присъства в тъканите на всички живи същества. Укрепва ставите и хрущялите, като им доставя сурови хранителни вещества. Той също така помага за поддържане на еластичността. В комбинация с глюкозамин и хондроитин, MSM образува мощна комбинация, която ще поддържа ставите ви здрави и ще помогне за възстановяването на вече повредените.

Като приемате Глюкозамин и Хондроитин с МСМ ще:

 • Премахнете осакатяващата болка, докато тренирате и се движите
 • Поддържайте ставите си здрави
 • Поддържайте хидратацията на тъканите и предотвратявайте по -нататъшно увреждане
 • Осигурете правилните хранителни вещества на ставите, хрущялите и съединителната тъкан

За кого е подходящ продуктът? 

Глюкозаминът и хондроитинът с МСМ е идеален за възрастни или много активни хора, които имат проблеми със ставни болки, наранявания, остеоартрит или всякакъв вид проблеми със съединителната тъкан. Също така е чудесен за хора, които искат да се уверят, че ставите, хрущялите и съединителната тъкан остават здрави възможно най-дълго време. 

Как да приемате Глюкозамин и Хондроитин с МСМ?

Ако искате да се погрижите за здравето на ставите и сухожилията си с помощта на Глюкозамин и Хондроитин с МСМ, приемайте по една капсула от продукта дневно по време на хранене. Не превишавайте препоръчителната, дневна доза и не използвайте като заместител на разнообразното, здравословно хранене. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 3 капсули се приемат дневно като хранителна добавка, с храна или на празен стомах.