Grape Seed Extract 100:1/ Гроздово семе 100 mg Webber Naturals - 90 капсули

Grape Seed Extract 100:1/ Гроздово семе 100 mg Webber Naturals - 90 капсули

Екстрактът от Гроздово семе поддържа циркулацията на кръвта в кръвоносните вени и зрението. Добавката с гроздови семена е отличен източник на транс – ресвератрол, познат със своите положителни свойства върху сърдечно – съдовата система. Ресвератролът е естествено срещащ се антиоксидант, който поддържа сърцето и предотвратява процесите на стареене.

18.80 лв.
Производител:
Код на продукта: 3436WN
Магически точки: 18
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 90
  • Дози на ден 1-4
  • Една доза 1 капсула
  • Разфасовка 90 капсули
  • Екстракт от гроздово семе 100 mg

Описание

Какви са преимуществата на добавката от гроздови семена?

  • Включен е транс-ресвератрол, което представлява активна форма на антиоксиданта Ресвератрол;
  • Гроздови семена екстракти поддържат циркулацията на кръвта, здравето на вените и зрението;
  • Японския knotweed е изключителен източник на съставката транс-ресвератрол и е устойчива култура;
  • Съдържа също така антиоксидантни екстракти от гроздови семена;
  • Антиоксидантно действие за поддържане на доброто здраве.

Какво трябва да знаем за формата на ресвератрол?

Ресвератрол е "червеното вино антиоксидант". Среща се естествено в най - различни растения като фъстъци, червено грозде и гъби. Resveratrol е известен след проведени проучвания, които показват, че хората, живеещи във Франция са с по-нисък процент на сърдечни заболявания, въпреки приема на храни с високо съдържание на наситени мастни мазнини. Това явление се нарича "Френският парадокс".

Какво е приложението на Ресвератрол съставката?

Доста проведени проучвания показват, че съставките, намиращи се в червеното вино може да са фактор за понижаване на вероятността от заболявания на сърцето. Съставката Ресвератрол е естествено срещан антиоксидант, който има способността да подкрепя здравословното състояние на сърцето, когато се съчетае с ограничаване на калориите, и може да помогне за предотвратяване или бавно дегенеративни условия, свързани със стареенето. 

Как влияят гроздовите семена върху здравословното състояние на организма?

Екстрактите от гроздовите семена са важен елемент в профилактиката на сърдечно-съдови заболявания. OPC, съдържащи се в гроздовите семена, имат мощен антиоксидантен потенциал. Тези съединения могат да ограничат активността на ензимите (включително еластаза, колаженаза, хиалуронидаза), които са отговорни за унищожаването на субстрати на стените на артериите, вените и, капилярите. По този начин ОПК улесняват поддържането на нормалната функция на кръвоносните съдове и предотвратяват ендотелалната дисфункция.

Полифенолите, в допълнение към научно доказани антиоксидантни свойства, също имат силен противовъзпалителен ефект. Проучванията показват, че те намаляват нивото на проинфламаторни цитокини като IL-1β, IL-6, IL-8 и TNF-α. В резултат на това те могат да намалят вероятността от състояния, предизвикани от хронично възпаление и оксидативен стрес.

Обобщение

Съставката Ресвератрол на марката Webber Naturals включва японски Knotweed екстракти, със завишени стойности на съединението транс-ресвератрол, както и екстракти от гроздови семена, стандартизирани до 80% олигомерни проантоцианидини. Гроздовия екстракт е известен и с това, че е универсален антиоксидант, защитаващ кръвоносната и сърдечно - съдовата системи и може да спомогне за лечение на състояния като разширени вени и хемороиди. Ресвератролът с екстракт от гроздови семена предоставя ползите за здравето, свързани с червеното вино, в последователна потентност, без алкохол.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте от 1 до 4 капсули дневно.