Грижа за уринарния тракт с Червена боровинка, Д-маноза и витамин С / CranRx® Gummies Urinary Health Nature’s Way - 60 Желирани таблетки

Грижа за уринарния тракт с Червена боровинка, Д-маноза и витамин С / CranRx® Gummies Urinary Health Nature’s Way - 60 Желирани таблетки

Хранителната добавка CranRx Gummies представлява желирани таблетки, грижещи се за уринарния тракт на вашия организъм и са със високо съдържание на концентрирани екстракти от червена боровинка, витамин С, Д-Маноза, флавоноиди и подсладители на основата на захарна тръстика и пектин. Марката Nature’s Way е лидер на пазара, който продължава да издига стандартите за хранителни добавки, за да гарантира по-добри продукти за всички.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 50.99 лв. -10%
56.65 лв.
Производител:
Код на продукта: 10485NW
Магически точки: 56
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 60
  • Дози на ден 2
  • Една доза 1 таблетка
  • Д- Маноза 200 mg
  • Разфасовка 60 желирани таблетки
  • Натрий 15 mg
  • Витамин C 90 mg
  • CranRx ®Биоактивна червена боровинка 500 mg 100% цял плод, стандартизирана до проантоцианидин (PACs)

Описание

Какво съдържа добавката Urinary Health Nature’s Way?

Хранителната добавка CranRx Gummies се състои от 500 mg цял концентрат от червена боровинка, стандартизиран към PACs (проантоцианидини, флавоноидите, открити в плодовете от червена боровинка), с D-Маноза и витамин С в подкрепа на здравето на урината. Желираните CranRx gummies са на основата на пектин и са подсладени с тапиока и захарна тръстика.

Какви са ползите на червената боровинка за здравето на организма?

Изследванията предполагат, че червената боровинка може да бъде полезна за здравето на пикочните пътища, като помага за предотвратяване на някои бактерии (e coli) да се придържат към стените на пикочните пътища и причинява инфекции на пикочните пътища.

Ако се приема редовно добавката може също да помогне за намаляване на честотата на тези уринарни инфекции при тези, които са склонни към тях. Червена боровинка също така предпазва клетките на тялото, включва мощна антиоксидантна дейност.

Какво е историческото приложение на червената боровинка?

Растението Червена боровинка е било използвано за лечение на симптоми на простатата при небактериален простатит. От друга страна червена боровинка също е била използвана, за да помогне за понижаване и стабилизиране на холестерола.

Какво трябва да знаем за качеството на продукта?

За марката Nature's Way, качеството е повече от набор от тестове. Става въпрос за правилното нещо – всеки път – без компромиси. Компанията разполага и притежава сурови съставки, тъй като се позовава на мотото за Качеството им и че то започва от източника.

Повече от 50 години компанията Nature’s Way си партнира с фермери, събирачи и доставчици, поколения с много опит, при създаването на своите продукти. Съставките се отглеждат и прибират с уважение към планетата, без биоинженерни съставки (ГМО).

Био-активен продукт с червена боровинка за помощ на здравето на урината.

CranRx поддържа здравето и комфорта на пикочните пътища.

Какви са допълнителните характеристики на продукта?

Активни съставки

Витамин С (Аскорбинова киселина) 90 mg,05214CranRx® 100% Цели плодове от червена боровинка, включително ранночерен сорт, стандартизиран към PACs (проантоцианидини) 500 mg.

D-Маноза 200 мг.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Да се сдъвкват по 2 желирани таблетки дневно.