Гроздови Семки, Зелен Чай и Борова Кора / Grape Seed, Green Tea & Pine Bark Complex Swanson - 60 Капсули

Гроздови Семки, Зелен Чай и Борова Кора / Grape Seed, Green Tea & Pine Bark Complex Swanson - 60 Капсули

Гроздови семки, Зелен чай и Борова кора от Swanson е натурален продукт, създаден с цел да подобри състоянието на тялото ви и да се погрижи за съцето ви, благодарение на съдържащите се в него проантоцианидини.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 13.59 лв. -10%
15.10 лв.
Производител:
Код на продукта: SW1024
Магически точки: 15
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 60
  • Дози на ден 1
  • Една доза 1 капсула
  • Разфасовка 60 капсули
  • Екстракт от гроздово семе 125 mg
  • Зелен чай 125 mg

Описание

Искате ли да се чувствате здрави, силни и във форма?

Искате ли да се погрижите за здравето на сърцето си с помощта на природни съставки?

Искате ли да помогнете на тялото си да се възстановява по-бързо при боледуване или нараняване? 

Ако отговорихте с Да на поне един от тези въпроси, Гроздови семки, Зелен чай и Борова кора от Swanson са тук, за да ви помогнат. Този натурален продукт е създаден с цел да подобри състоянието на тялото ви и да се погрижи за съцето ви, благодарение на съдържащите се в него проантоцианидини.

Знаете ли, че за откриването на свойствата на съединенията проантоцианидини, стои една легенда? В нея се разказва за моряци, които след корабокрушение са третирани от местните с отвара от борова кора. Когато един френски учен се заинтригува от случая, става ясно, че активните проантоцианидини в състава на боровата кора са заредени с изключително полезна сила.

Какво ги прави толкова специални?

Отговорът се корени в специалната им антиоксидантна защита. Те са много по-мощни от витамин С и Витамин Е в предоставянето на защита срещу вредното въздействие на свободните радикали. Това ги прави изключително полезни за целия организъм, за имунната система и енергийните ни нива.

В продукта Гроздови семки, зелен чай и борова кора са използвани проантоцианидини от естествени източници за най-добър ефект. А зеленият чай дава допълнителна доза антиоксиданти. 

Защо да премате този продукт? 

Продуктът на Swanson ще донесе много ползи за тялото ви, благодарение на коктейла от специално подбрани съставки: 

Гроздови семки

Екстрактът от гроздови семки е пълен с антиоксиданти, които намаляват възпалението, подпомагатт възстановяването на тъканите и предпазват от развитието на хронични заболяваия. 

Зелен чай

Богатото съдържание на антиоксиданти в зеления чай ще ви помогне да се отървете от излишните килограми, да се почувствате по-жизнени и енергични. 

Борова кора 

Екстрактът от борова кора има антимикробно, антиоксидантно и противовъзпалително действие, което го прави чудесен начин да помогнете на тялото си да се възстанови при болест или нараняване. 

Как да приемате продукта? 

С продуктa на Swanson вие си осигурявате максимално ниво на защита и повишаване на жизнения тонус. Приемайте по една капсула дневно по време на хранене. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по една капсула на ден с вода