GTF Chromium / ГТФ Хром 200 mcg Nature’s Way - 100 Капсули

GTF Chromium / ГТФ Хром 200 mcg Nature’s Way - 100 Капсули

Хранителната добавка GTF Chromium е създадена за вас. Хромът е от голямо значение за поддържането на добре функциониращ метаболизъм и по този начин има осезаем ефект върху човешкото здраве.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 22.37 лв. -10%
24.85 лв.
Производител:
Код на продукта: 41021NW
Магически точки: 24
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 100
 • Дози на ден 1
 • Една доза 1 капсула
 • Разфасовка 100 капсули
 • Хром 200 mcg

Описание

Искате ли сърцето и кръвоносните ви съдове да останат здрави за дълго време? Искате ли да останете млади възможно най-дълго? Тогава хранителната добавка GTF Chromium е създадена за вас. Хромът е от голямо значение за поддържането на добре функциониращ метаболизъм и по този начин има осезаем ефект върху човешкото здраве.

Какво е GTF хром?

GTF хромът е съкращение за глутатионния комплекс от диникотинова киселина, едно от хромовите съединения. GTF се различава от другите форми на хром с по-високото си ниво на бионаличност и безопасност. GTF хром е естествено съединение, произведено от хлебната мая Saccharomyces cerevisiae. От средата на миналия век GTF хромът е известен като активен компонент на „фактора на толерантност към глюкозата“. Смята се, че добавките с хром намаляват апетита към захар. Хромът намалява желанието за въглехидрати, като пряко засяга мозъка. Поради, което той е надежден помощник в борбата с излишните килограми и контролиране на диабет тип 2. 

Как действа ГТФ хром?

Добавката има благоприятен ефект върху метаболизма на протеини, мазнини и въглехидрати. Хромът е незаменим за организма, поради което с липсата му всички видове обмен неизбежно страдат. Последното се проявява със съответни здравословни проблеми. Обратно, попълването на вътрешните резерви от хром води до подобряване на благосъстоянието. Приеман редовно под формата на хранителна добавка, хромът може да помогне на тялото ви като: 

 • Стабилизира кръвната захар, предотвратява нейното повишаване. Като поддържа глюкозата на стабилно ниво, той потиска апетита и намалява желанието за прием на повече захар.
 • Намалява нивата на холестерол, което има положителен ефект върху кръвоносните съдове и сърцето. Следователно, редовният прием на хранителната добавка ви позволява да отложите сърдечните проблеми в неопределено бъдеще, както и да подобрите прогнозата за сърдечно-съдови заболявания, ако те вече са започнали.
 • Той насърчава образуването на много ензими, което е добро за цялостното здраве. Подобрява функционирането на мозъка, проводимостта на нервите.
 • Изглажда признаците на йоден дефицит, подобрява функционирането на щитовидната жлеза. Факт е, че при някои биохимични реакции хромът частично замества йода.
 • Подобрява възстановяването на тъканите, ако са били повредени (отнася се както за наранявания, така и за заболявания).
 • Той стимулира работата на органите, отговорни за отстраняването на вредните, токсични компоненти от тялото и прочиства организма.

Как да приемате GTF хром от Nature’s Way?

Ако искате да попълните запасите с хром, направете го с хранителната добавка от Nature’s Way. Приемайте по една капсула дневно по време на хранене. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 капсула  дневно, за предпочитане с храна.41021 NW