Гуарана / Guarana 500mg SWANSON - 100 Капсули

Гуарана / Guarana 500mg SWANSON - 100 Капсули

Гуарана / Guarana на марката Swanson представлява хранителна добавка във вид на 100 бр. капсули от 500 mg. Билката произхожда от Бразилия и е използвана през вековете за борба с умората. В днешни дни капсулите Гуарана се грижат за подобряване на нивото на енергия.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 20.25 лв. -10%
22.50 лв.
Производител:
Код на продукта: 87614019789
Магически точки: 22
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 100
 • Дози на ден 2-5
 • Една доза 1 капсула
 • Разфасовка 100 капсули
 • Гуарана 500 mg

Описание

Суонсън Гуарана представлява хранителна добавка под формата на капсули. Основното предназначение на добавката Guarana е да подобри нивото на енергия. 

Какъв е произходът на Гуарана? 

Растението Гуарана е с произход от Бразилия и региона на Амазонка. Бразилската билка Гуарана е била използвана през вековете от местното населяващо население в региона на Амазонка за борба с умората и като натурален източник на енергия. Гуарана е създадена от семената на световноизвестното растение Паулиния купана. 

Днес Swanson Premium Brand Guarana все още се използва за насърчаване на енергията, като същевременно с това служи като ефикасен и икономичен източник за контрол над теглото. 

Какво представлява и за какво се използва растението Guarana? 

Плодовете на растението Гуарана се срещат в кафяви или червени цветове, а семената са в черен цвят. Растението има две разновидности, диворастяща или домашно опитомена. Гуараната е билка с многостранно приложение, всички части на растението /плодовете, семената, стъблата, листата и корените/, имат незаменимо приложение. 

Много изследвания доказват, че растението Гуарана е с по-мощно съдържание на кофеин от други видове растения, дори е сравнено със зърната на кафето. Всеизвестно е, че кофеинът има ролята повиши енергията и бдителността ни при употреба. С най – голямо съдържание на кофеин са семената на Гуарана, което е около 2 – 7,5%, докато изсушените листа на растението съдържат около 1 - 4% кофеин. 

Друго важно свойство на Гуарана семената е нейното мощно антиоксидантно действие, дължащо се на съставки като танини, сапонини, катехини и други растителни химикали. Основното им качество е да стимулират централната нервна система. 

Основните съставки в семената на растението Гуарана са

 • Кофеин;
 • Теобромин и теофилин. 

Главният стимулатор на кофеин във билката Гуарана са семената му. Растителните химикали теобромин и теофилин са химически свързани с кофеина. 

Какви стимулиращи ефекти може да съдържа Гуарана? 

 • Намаляване на чувството на умора;
 • Подобряване на концентрацията;
 • Защитава сърцето;
 • Помага за отслабване. 

Как действат капсулите Guarana? 

Хранителната добавка Гуарана са концентрирани и лесни за поглъщане капсули, които могат да помогнат за подобряване на психическото здраве и повишаване на настроението. Това е благодарение на съдържанието на естествен кофеин в състава на добавката.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 доза от 2 до 5 пъти дневно