Екстракт от Глог Hаwthorn Cvetita Herbal - 60 капсули

Екстракт от Глог Hаwthorn Cvetita Herbal - 60 капсули

Капсулите на Cvetita Herbal съдържат екстракт от познатото ни храстовидно растение с червени плодчета - Глог.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 24.30 лв. -10%
27.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 3800500950785
Магически точки: 27
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Разфасовка 60 капсули
  • Една доза 1 капсула
  • Дози в опаковка 60
  • Дози на ден 1
  • Глог 300 mg

Описание

То е известно със своите ползи за сърцето и при сърдечно-съдови заболявания. Влияе много благоприятно върху храносмилателния тракт, върху състоянието на нервната система и е силно противовъзпалително средство. Глогът е растение, което е богато на различни фибри, флавоноиди, витамин С, антиоксиданти и други елементи, полезни за човешкия организъм.

Хранителната добавка с екстракт от Глог стимулира работата на сърцето и подобрява неговата функция, особено при сърдечно-съдови заболявания. Под действието на глогът се намалява артериалното налягане, а кръвоносните съдове се разширяват. По този начин се стимулира циркулацията на кръв в организма. В следствие на подобреното кръвообращение се подобрява и работата на сърцето и мозъка, както и на всички останали системи в организма. Предотвратява появата на съсиреци в кръвта. 

Глогът е с много силни антибактериални, антиоксидантни и противовъзпалителни свойства. Засилва имунната система на човешкото тяло и подобрява защитата му при борбата с инфекции, възпаление и заболявания. Действа изключително благоприятно върху нервната система и има забележително успокояващо действие. Бори се с депресивните състояния и симптоми. 

Плодовете на растението Глог пък са познати с техните ползи при борбата с проблеми на храносмилателния тракт, в следствие на които се появяват запек, болки в стомаха, затруднено храносмилане, подут корем, висока киселинност или други. Наличието на високо количество фибри в лечебното растение, го прави много подходящо при чести проблеми с храносмилателната система. Той действа като натурален пробиотик.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

По една капсула на ден сутрин с храна.

ХЕЙ ТИ, АБОНИРАЙ СЕ ЗА БЮЛЕТИНА НИ СЕГА И ВЗЕМИ 10% ОТСТЪПКА ОТ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

Ще получаваш промоции, нови продукти и новини.

* Имейл: