Хайпър Аминоболик Cvetita Herbal - Левцин и Левзея - 100 капсули

Хайпър Аминоболик Cvetita Herbal - Левцин и Левзея - 100 капсули

Чрез силното си аналобно действие Хайпър Аминоболик Cvetita Herbal - Левцин и Левзея - 100 капсули осигурява естествено покачване на мускулната маса, повече издръжливост и подпомага лесното изгаряне на мазнини.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 71.10 лв. -10%
79.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 3800500950372
Магически точки: 79
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 50
 • Дози на ден 2
 • Една доза 2 капсули
 • Л-левцин 1260 mg
 • Разфасовка 100 капсули
 • Левзея 140 mg

Описание

Какво представлява Хайпър Аминоболик Cvetita Herbal - Левцин и Левзея?

Комбинацията в Хайпър Аминоболик от Левзея и Левцин осигурява съчетание на полезните действия на съставките в двата компонента. Така продуктът става силна анаболно съединение, което предоставя високи резултати на спортистите по изцяло естествен път.

Левцинът като част от ВСАА

Левцинът е есенциална аминокиселина, което означава, че човешкият организъм не е способен да я произведе сам. Тя е част от 20-те важни за организма аминокиселини и е една от трите киселини в групата на ВСАА.

Левцинът има силен анаболен ефект. Чрез него той участва в синтеза на протеините и така активира растежа на мускулните влакна, което води до натрупване на мускулна маса по изцяло натурален път.

Друго действие на тази незаменима кислена, част от Хайпър Аминоболик Cvetita Herbal е, че подпомага работата на ензимите, важни за храносмилането, и стопира загубата на мускулно тегло при хранителни режими за отслабване.

Левцинът нормализира кръвната захар, тонизира тялото и спомага за по-бързо и лесно изгаряне на мазнини. Освен това приемайки Хайпър Аминоболик Cvetita Herbal си осигурявате по-бързо възстановяване на организма след тежки и продължителни тренировки.

За какво спомага приемът на Левзея?

Левзеята е популярна билка, която е известна с богатството съставки, които съдържа. В нейния състав се откриват Витамин С, Витамин В9 (фолиева киселина), каротин, и други. Чрез тях левзеята има силно лечебно за човешкия организъм действие.

Благодарение на левзеята Хайпър Аминоболик Cvetita Herbal е силен адаптоген, благодарение на което приемът му спомага по-лесното приспособяване към променящите се външни фактори като смяна на климата например.

Левзеята прави човека и по-устойчив на стреса и умората, както и намалява усещането за тревожност. Освен това благодарение н анаболното си действие, тя също като левцина, увеличава мускулната маса.

Какви са основните ползи от Хайпър Аминоболик Cvetita Herbal - Левцин и Левзея?

Основните предимства от приема на хранителната добавка са:

 • удобна за прием формула на капсули;
 • увеличаване на мускулната маса;
 • осигуряване на повече издръжливост и сила;
 • подпомагане процесите по изгаряне на мазнини;
 • подобрява настроението, понижава тревожността. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Два пъти на ден по 2 капсули преди и след тренировка или сутрин и следобед.

-33%