Heartburn Free!® 1000 mg Nature’s Way - 10 софтгел капсули

Heartburn Free!® 1000 mg Nature’s Way - 10 софтгел капсули

Ако страдате от ГЕР или други проблеми със стомаха, натуралният продукт Heartburn Free може да ви помогне да облекчите неприятните симптоми и отново да се радвате спокойно на живота.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 44.99 лв. -10%
49.99 лв.
Производител:
Код на продукта: 09110NW
Магически точки: 52
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 10
  • Дози на ден 1
  • Една доза 1 капсула
  • Kора от портокал 1000 mg
  • Разфасовка 10 софтгел капсули

Описание

Ако изпитвате дискомфорт след обилно хранене или се будите вечер от „горящ“ хранопровод, изпитаното естествено средство Heartburn Free® ще Ви помогне в борбата срещу киселините и рефлукса.

Какво представлява Heartburn Free?

Heartburn Free е доказан продукт, чиято основна активна съставка е Д-лимонен и представлява екстракт от портокалови кори. Д-лимоненът е етерично масло и е основното активно вещество в корите на любимия ни оранжев плод. Етеричното масло в Heartburn Free го прави продукт с антиоксидантно, антимикробно и противовъзпалително действие. Поради тези си свойства той е чудесно средство за лечение на проблеми със стомаха и червата като диария, киселини и ГЕР (гастроезофагиален рефлукс).

Кога се препоръчва приемът на Heartburn Free?

Доказано е, че приемът на Д-лимонен може да облекчи неприятните симптоми при киселини и ГЕР благодарение на своето ефективно действие. Благодарение на фактът, че е по-лек от водата Д-лимоненът полепва по стените на стомаха, над стомашните сокове, като по този начин го предпазва от бактерии и инфекции. Етеричното масло подпомага по-бързото извеждане на храната и стомашните сокове, което ограничава възможността да се получат дразнене и киселини. То действа и срещу зловредните бактерии като бариера в стомаха и хранопровода. Благодарение на това продуктът е чудесно средство за превенция на тежки състояния като рак на стомаха. Освен всички останали полезни свойства, Д-лимоненът  притежава и способността да намалява количеството на стомашните сокове, които се надигат обратно по хранопровода – т.е облекчава симптомите на рефлукс.

Съдържащите се в продукта портокалови кори са природен източник на важните витамин C, витамини от група В, витамин А. В по-малки дози в продукта се съдържат и редица минерали, важни за здраво и силно тяло. 

Внимание! Може да ви се стори добра идея просто да консумирате портокалови кори, когато страдате от киселини. Това, обаче, крие определени рискове. Ако консумирате портокалови кори от непроверен източник, това може да е опасно за вашето здраве, защото някои плодовете се обработват с химикали, за да бъде удължен свежият им вид и трайността им. Препоръчваме ви да изберете хранителни добавки, за които сте сигурни, че използват суровини с гарантиран произход и доказано качество.

Как да приемате Heartburn Free?

За възрастни препоръчителният прием е по 1 капсула през ден. Приемайте продукта поне половин час преди да се нахраните, или поне 1 час след като вече сте приключили с храненето. 

Ако сте бременна или кърмите, ако страдате от колит или гастрит, не приемайте продукта или приемайте само след консултация със специалист. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 капсула през ден.

За най-добри резултатит приемайте поне половин час преди или един час след хранене.