Хелатиран магнезий / Chelated Magnesium 200 mg HAYA LABS - 60 Капсули

Хелатиран магнезий / Chelated Magnesium 200 mg HAYA LABS - 60 Капсули

Хелатираният Магнезий гарантира най-пълноценното му усвояване от организма, за да допълни липсите. Магнезият защитава мускулите, сърцето, нервната и имунната система. Подобрява съня, възстановяването, настроението, паметта, концентрацията, тонуса и енергията.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 17.10 лв. -10%
19.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 835146827484
Магически точки: 19
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Разфасовка 60 капсули
  • Една доза 1
  • Дози в опаковка 60
  • Дози на ден 1-2
  • Магнезий 200 mg

Описание

Chelated Magnesium 200 mg или защо да приемате тази добавка?

Cleated Magnesium на капсули е хранителна добавка от Haya Labs, която ще ви помогне да запълните липсите в нивото на Магнезий. Магнезият е сред едни от най-важните минерали за човешкия организъм, поради неговото широко участие в редица ензимни реакции, процеси в тялото, както и отношението му към здравето на важни органи и системи. 

С магнезиевият дефицит се свързват редица неприятни симптоми и влошаване на здравето на организма.

  • На Магнезият разчитаме, за да се чувстваме пълноценни и тонизирани.
  • Магнезият отговаря за здравето на костната структура, тъй като той спомага за пълноценното абсорбиране на Калций в тялото.
  • Грижи се за нормалното функциониране на мускулно-скелетната система, като спомага за правилното възстановяване на мускулите и не позволява крампи, схващания и контузии.
  • Нормализира състоянието на нервната система, като се бори с безсънието, тревожността, промените в настроението и други.

Магнезият има още редица важни значения за човешкия организъм. Той се грижи за нормалната работа на сърцето, когнитивните функции, правилното протичане на метаболизма на глюкозата, регулиране на липидния баланс, нивото на холестерол, стимулира гликолизата и редица други.

Защо да изберете Хелатиран Магнезий от Haya Labs?

Капсулите Хелатиран Магнезий, произведени от Haya Labs ще ви предоставят необходимата дневна доза от този жизненоважен минерал. Освен това хелатираният минерал спомага за много по-доброто негово усвояване от организма.

Хелатираният Magnesium е подходящ за прием, особено при честа физическа активност и при напредване на възрастта, когато неговите нива в организма се занижават. Добавката ще повиши тонуса ви и ще ви помогне да се чувствате по-енергизирани, да се наслаждавате на по-пълноценен сън и да възстановявате правилно. Освен това Магнезият и неговите препоръчителни нива в тялото действат превантивно срещу различни видове заболявания като атеросклероза, инфаркт, инсулт и други такива, свързани със сърдечно-съдовата система.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте 1-2 капсули дневно

ХЕЙ ТИ, АБОНИРАЙ СЕ ЗА БЮЛЕТИНА НИ СЕГА И ВЗЕМИ 10% ОТСТЪПКА ОТ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

Ще получаваш промоции, нови продукти и новини.

* Имейл: