Хербал C - Витамин C и Джинджифил Cvetita Herbal - 80 капсули

Хербал C - Витамин C и Джинджифил Cvetita Herbal - 80 капсули

Комбинацията от Витамин С и джинджифил в Хербал C - Витамин С и Джинджифил Cvetita Herbal - 80 капсули успешно подсилва имунната система и подпомага възстановяването при среща с настинките и грипа.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 18.00 лв. -10%
20.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 3800500950204
Магически точки: 20
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Разфасовка 80 капсули
 • Една доза 1 капсула
 • Дози в опаковка 80
 • Дози на ден 1
 • Витамин C 150 mg
 • Джинджифил 150 mg

Описание

Комбинацията от джинджифил и Витамин С е една от най-търсените що се отнася до естественото укрепване на имунната система. И двете съставки са с известен имуномодулиращ ефект и са особено подходящи за прием през сезона на грипа и настинките.

Витамин С – мощен антиоксидант, който укрепва имунната система

Витамин С е един от най-важите витамини за човека, който нашето тяло няма възможност да синтезира само. Нарича се още аскорбинова киселина и е отговорен за правилното протичане на редица процеси в организма.

Витамин С има силнонтиоксидантно действие, чрез което извежда успешно натрупания в клетките оксидативен стрес. Участва в процесите на обмяна на веществата и синтеза на колаген. Подпомага и усвояването на желязо, калций и калий в организма. Така аскорбиновата киселина се превръща в изключително значим елемент за силната имунна система и нейните способности да отговори по най-добрия начин при срещата с вирусите.

Витамин С в Хербал C е важен за свежия и млад вид на кожата, подпомага регулацията на нивата на холестерол в кръвта и дава енергия на тялото в ежедневието.

Джинджифилът – помощникът за здрава и силна имунна система

Коренът от джинджифил е познат в много култури като средство, което подпомага имунната система. Съдържащите се в него етерични масла, магнезий, калий и Витамин С го правят успешно приложим при състояния на настинки, вирусни инфекции и грип, тъй като облекчава техните симптоми.

Джинджифилът има силно антисептично и противовъзпалително действие. Облекчава стомашните неразположения, укрепва чревните стени и се грижи за добрата чревна флора.

Джинджифилът в Хербал C има обезболяващ ефект по време на менструация и при мускулни болки. Подобрява и метаболитните процеси.

Какви са основните ползи от прием на Хербал C - Витамин С и Джинджифил Cvetita Herbal?

Хербал C - Витамин С и Джинджифил Cvetita Herbal е подходяща за всички хранителна добавка, които искат да подсилят организма си срещу болестотворните организми. Съдържащата се в продукта мощна комбинация от джинджифил и Витамин С осигурява:

 • противовъзпалително и антибактериално действие;
 • облекчение на болката;
 • млад и свеж вид на кожата;
 • справяне с депресивните състояния;
 • укрепване на кръвоносните съдове;
 • подобряване синтеза на колаген;
 • по-добро усвояване на желязото;
 • бързо възстановяване след състояния на грип и вирусни инфекции.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Един път  на ден по 1 капсула след храна. За максимални резултати е добре да се приема до 3 месеца. След пауза от 2 седмици, цикълът може да се повтори.

ХЕЙ ТИ, АБОНИРАЙ СЕ ЗА БЮЛЕТИНА НИ СЕГА И ВЗЕМИ 10% ОТСТЪПКА ОТ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

Ще получаваш промоции, нови продукти и новини.

* Имейл: