Хиалуронова киселина / Hyaluronic Acid 40 mg HAYA LABS - 30 Капсули

Хиалуронова киселина / Hyaluronic Acid 40 mg HAYA LABS - 30 Капсули

Хиалуроновата киселина не само за здраве, но и за красота. Има добър анти-ейдж ефект. Грижи се за външният вид на ноктите и на косата и за здравето на ставите, хрущялите и съединителните тъкани.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 21.60 лв. -10%
24.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 853809007950
Магически точки: 24
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 30
  • Дози на ден 1-3
  • Една доза 1
  • Хиалуронова киселина 40 mg
  • Разфасовка 30 капсули

Описание

Добавка с Хиалуроновата киселина от Haya Labs - 30 капсули

Хиалуроновата киселина се нарежда сред едни от най-важните компоненти, които участват в изграждането на човешкия организъм. Нейното действие е ситуирано в съединителните тъкани, като тя участва в синтезирането на Еластин и Колаген. Заедно с това се грижи за кожата, ставите, хрущялите, косата, очите и още.

С напредването на годините в човешкото тяло започва да се произвежда все по-малко количество от Хиалуроновата киселина. Тогава започват да настъпват и процесите по стареене на организма, не само отвън, но и отвътре. Появяват се първите бръчки, петна, намалява се ставната подвижност и започва износването на хрущялните тъкани. За да запълните липсите и ниските нива на хиалуронова киселина в тялото, можете да се доверите изцяло на добавката Hyaluronic Acid 40 мг - Haya Labs.

Защо да приемате Hyaluronic Acid 40 mg от Haya Labs?

Hyaluronic Acid - 40 mg е добавка, която съдържа хиалуронова киселина в достатъчно количество, за да попълни липсите в тялото и да нормализира нейното ниво при по-малко производство и наблюдаване на липса. 

Едни от основните признаци на ниско ниво на Хиалуроновата киселина се забелязват върху здравето и красотата на кожата. Започват да се появяват бръчки, кожата се изсушава и става сивееща. Хиалуроновата киселина може да попълни празнините в междуклетъчното пространство, като тя има свойството да свързва едновременно големи количества молекули. Тя действа дори и в дермата, като едновременно с това спомага за слепването на влакна колаген и еластин. 

Благодарение на този продукт кожата ще възвърне своята гладкост, мекота и влажност. Още тя се характеризира с много добър анти-ейдж ефект.

Ползите за красотата не са единственото, с което помага Хиалуроновата киселина. Тя има изключително добро въздействие върху здравето на ставите, хрущялите и съединителните тъкани. Тя е най-важният компонент от състава на Синовиалната течност, която не позволява да има "сухо триене" между ставите. Благодарение на нея хрущялите се предпазват от износване, дегенериране и няма болка при движение.

В обобщение може да се има предвид, че тази хранителна добавка:

  • Има чудесен противостареещ ефект върху кожата.
  • Стимулира здравето на косата и на ноктите.
  • Поддържа младостта по-дълъг период от време.
  • Запазва ставите, хрущялите и съединителните тъкани от износване.
  • Спомага за комфорта при движение, като предпазва от болезненост и ограничени движения.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте от 1 до 3 дози дневно