Хиалуронова киселина с MSM / Hyaluronic Acid with MSM Now Foods - 60 Капсули

Хиалуронова киселина с MSM / Hyaluronic Acid with MSM Now Foods - 60 Капсули

Поддържането на здравословни нива на хиалуронова киселина, които да пазят организма ни хидратиран и кожата гладка и красива, може да стане с помощта на хранителни добавки, като тази от Now Foods.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 50.40 лв. -10%
56.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 733739031563
Магически точки: 56
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 30
 • Дози на ден 1-2
 • Една доза 2 капсули
 • MSM (Метилсулфонилметан) 900 mg
 • Хиалуронова киселина 100 mg
 • Разфасовка 60 капсули
 • Натрий 9 mg

Описание

Ако за пръв път чувате за хиалуронова киселина, то може името да ви се струва като нещо страшно, което никога не бихте сложили на лицето си, камо ли пък да приемате като хранителна добавка.

Но, какво ако ви кажем, че хиалуроновата киселина е ключът към красива и млада кожа?

Ако пък сте от онези, които отделят допълнително време, за да прочетат за най-добрите съставки за красота, то тогава знаете колко важна е хиалуроновата киселина за борба с признаците на стареене. 

Хиалуроновата киселина отблизо

Всъщност, телата ни са така устроени, че могат сами да произвеждат хиалуронова киселина, чиято основна цел е да поддържа хидратацията на организма. Ако трябва да говорим в цифри, само 1 грам хиалуронова киселина има невероятната способност да задържи до 6 литра вода. 

Но, благодарение на вредните навици и агресорите на околната среда, за да назовем само няколко неща, които ежедневно се нахвърлят върху нашите лица, тези нива започват да намаляват. Резултатът е: 

 • Фини линии и бръчки;
 • Сивкав тен;
 • Неравен тен;
 • Възпаления по кожата.

Поддържането на здравословни нива на хиалуронова киселина, които да пазят организма ни хидратиран и кожата гладка и красива, може да стане с помощта на хранителни добавки, като тази от Now Foods. Ето кои са полезните свойства, които хиалуроновата киселина има върху тялото: 

Поддържа кожата хидратирана и млада 

Дехидратацията е един от най-големите врагове на младата и красива кожа. Слънцето, вятърът, липсата на достатъчно вода в организма, могат да доведат до дехидратаця на кожата. Резултатът е суха, отпусната кожа, сивкав тен, бръчки. Тъй като е мощен елемент в борбата с дехидратацията, хиалуроновата киселина има силата да възстанови здравето и красотата на кожата.

Намалява сковаността в ставите 

Ако имате проблеми със ставите, независимо от възрастта, хиалуроновата киселина може да помогне. Тя действа като „смазващ“ елемент за ставите и ви помага да се движите с лекота и без болка. 

Грижи се за здравето на очите 

Ако страдате от сухота в очите, то дращенето и паренето са ви добре познати. Хиалуроновата киселина може да ви помогне да се справите с тях като хидратира отвътре тялото и намалява по естествен начин сухотата в очите. 

Как да приемате хиалуронова киселина от Now Foods?

Ако искате да се възползвате от магическия ефект, който хиалуроновата киселина има върху тялото, приемайте по 2 капсули хиалуронова киселина 1-2 пъти дневно по време на хранене. Не забравяйте също така да приемате достатъчно вода и да се храните с полезни и разнообразни храни. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 2 капсули 1-2 пъти дневно, препоръчително с храна.