Хитозан / Chitosan 500mg HAYA LABS - 90 Капсули

Хитозан / Chitosan 500mg HAYA LABS - 90 Капсули

Хитозан действа като "блокер" върху приетите мазнини като блокира тяхното усвояване от организма и стимулира изхвърлянето им. Помага за намаляване на подкожните мазнини и действа като отслабващо средство. Нормализира нивото на холестерол.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 23.40 лв. -10%
26.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 853809007585
Магически точки: 26
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Хитозан 1000 mg
 • Разфасовка 90 капсули
 • Една доза 2
 • Дози в опаковка 45
 • Дози на ден 1-2

Описание

Какво представлява веществото Хитозан?

Хитозан е вид захар, който може да бъде извлечен единствено от черупката (външният твърд скелет) на някои видове морски обитатели. Към тях се причисляват скаридите, омарите, раците и други видове ракообразни животни. Самото вещество притежава интересно действие върху човешкият организъм, като то е насочено в няколко направления.

 • Блокира абсорбирането на постъпилия в тялото холестерол чрез храната.
 • Намалява нивото на подкожни мазнини, следователно помага за здравословно отслабване.
 • Помага за регулиране и нормализиране на нивото на лош холестерол.

Защо се предлагат хранителни добавки с Хитозан?

Поради въздействието на това вещество върху човешкият организъм от него започват да се произвеждат хранителни добавки с чисто съдържание или като активен компонент. Една от тях е Chitosan 500mg в 90 капсули на Haya Labs. Самата добавка притежава отслабващо действие и е много подходяща за хора с наднормено тегло, които търсят начин за намаляване на белите подкожни мазнини, без да се подлагат на тежки и дълги хранителни диети и/или изтощаващи тренировки.

Хитозан действа като "блокер" върху мазнините, които постъпват в тялото след приемът на храна. Предотвратява тяхното абсорбиране от червата и организма и в същото време стимулира тяхното изхвърляне обратно извън от тялото. Това се случва чрез процес на свързване на техните молекули и извеждането им през дебелото черво.

При приемът на капсулите със съдържание на Хитозан се намалява чувството на глад и се блокира апетитът за прием на храна. Хитозан е напълно натурален продукт, който действа на принципа на диетичните фибри. Не води до странични ефекти и е напълно безопасен. Приемът му не само помага за здравословното отслабване, но и има ползи върху здравето на организма. 

Благодарение на Chitosan можете да намалите нивото на лош холестерол. Изследвания в тази област показват, че при различните участници нивото на LDL спада между 15% и 35%. 

Защо да изберете добавката за отслабване с Хитозан?

На пазарът на хранителни добавки се предлагат различни видове средства за отслабване и продукти, които гарантират максимален резултат, без странични ефекти. При изборът на добавка за отслабване е важно внимателно да проучите производителят и да се запознаете със съдържанието й. 

Haya Labs е производител с дългогодишен опит и репутация на пазара на спортни, фитнес и здравословни добавки. Chitosan 500mg в 90 капсули е диетичен суплемент, който ще подкрепи вашето здраве и ще помогне за:

 • поддържане и регулиране на вашите килограми;
 • поддържане на вашата здравословна диета;
 • нормализиране на нивото на холестерол.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 доза 2 пъти дневно

ХЕЙ ТИ, АБОНИРАЙ СЕ ЗА БЮЛЕТИНА НИ СЕГА И ВЗЕМИ 10% ОТСТЪПКА ОТ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

Ще получаваш промоции, нови продукти и новини.

* Имейл: