Хлорофил / Chlorophyll 100mg HAYA LABS - 90 Капсули

Хлорофил / Chlorophyll 100mg HAYA LABS - 90 Капсули

Хлорофилът е органично съединение, което придава зеления цвят на растенията. Редица научни изследвания изтъкват благотворното влияние на хлорофила върху човешкия организъм.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 35.10 лв. -10%
39.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 6442
Магически точки: 39
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 90
 • Дози на ден 1
 • Една доза 1 капсула
 • Хлорофил 100 mg
 • Разфасовка 90 капсули

Описание

Телата ни се нуждаят от кислород, за да бъдат здрави и да функционират нормално. Мръсният въздух, забързаното ежедневие и фактът, че често не дишаме правилно, не ни позволяват да осигурим на тялото си достатъчно кислород. Резултатът? Преждевременно стареене, различни болести и неразположения. За да помогнете на тялото си да възстанови здравето и красотата, можете се възползвате от полезното действие на хлорофила. 

Знаете, че хлорофилът е елемент, изключително важен за растенията. Но знаехте ли, че той може да има страхотни ползи и за човешкия организъм? Можем да си набавим нужното количество хлорофил и да се възползваме пълноценно от неговите свойства като го приемаме под формата на хранителна добавка. Ето какво трябва да знаете за него и как да приемате продуктът от Haya Labs.

Хлорофилът отблизо

Хлорофилът е органично съединение, което придава зеления цвят на растенията. Участва в процеса на фотосинтеза като успешно подпомага преобразуването на слънчевата енергия. Но ползите му за човека не се свеждат до преобразуването на въглероден двуокис в кислород. Редица научни изследвания изтъкват благотворното влияние на хлорофила върху човешкия организъм.

Защо да изберем Хлорофил на Haya Labs?

Haya Labs е един от водещите производители на пазара за хранителни добавки. Компанията се гордее с безкомпромисното си качество, което е преминало всички необходими тестове и проверки. Купувайки капсулите хлорофил на Haya Labs, вие си гарантирате всяка една от ползите на това „вълшебно вещество“. Хлорофилът:

 • има силно изразено антиоксидантно действие. Освен, че пречи на свободните радикали да увреждат клетките, хлорофилът се свързва с тежките метали и предотвратява усвояването им от организма;
 • пречиства организма от токсини и подобрява работата на стомашно-чревната система;
 • подпомага храносмилането и в същото време спомага за усвояването на полезни витамини и минерали;
 • има антибактериално и противогъбично действие;
 • засилва имунния отговор;
 • спомага за бързото зарастване на рани;
 • ефикасен при борбата с лошите телесни миризми.

Как да приемате хлорофил от Haya Labs 

Приемът на само една капсула дневно от продукта на Haya Labs ще ви осигури дозата здраве, от която се нуждаете! Икономичната опаковка от 90 капсули е достатъчна, за цели три месеца прием. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте 1 капсула 1 път дневно.