HMB / ХМБ 1000mg HAYA LABS - 100 Таблетки

HMB / ХМБ 1000mg HAYA LABS - 100 Таблетки

НМВ е левцин, aминoĸиceлинa, благодарение на която ще натрупате мускулна маса.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 31.50 лв. -10%
35.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 835146828436
Магически точки: 35
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • HMB (Хидроксиметилбутират) 1000 mg
  • Разфасовка 100 таблетки
  • Една доза 1
  • Дози в опаковка 100
  • Дози на ден 3
  • Калций 130 mg

Описание

Какво съдържа НМВ?

Тази хранителна добавка всъщност съдържа бета-хидрокси бета-метилбутират или казано на разбираем език, НМВ е левцин, aминoĸиceлинa, благодарение на която ще натрупате мускулна маса. Тъй като тя не може да бъде произведена самостоятелно в тялото ни, е нужно да бъде приемана допълнително като добавка към дневното ни меню. С нейна помощ ще постигнете азотен баланс и ще изградите чиста мускулна маса бързо и лесно.

Какво ще постигнете? 

Най-хубавото на тази хранителна добавка е, че ще намали подкожните ви мазнини, докато трупате мускули. Ще се чувствате силни, енергични, ще издържате много повече в залата, тъй като докато я приемате, ще си създадете анаболна среда. И макар да е позната още през 90-те години на 20 век, НМВ е актуална и до ден-днешен заради невероятния ефект, който постигат спортистите, приемащи редовно добавката. За няколко дни до седмици те значително повишавали мускулите по тялото си, като същевременно се отървавали от подкожните мазнини.

С помощта на НМВ ще можете да изчистите организма си от мастните клетки, тъй като бета-хидрокси бета-метилбутиратът ще засили работата на метаболизма, а това ще спомогне за значителното намаляване на мазнините под кожата и натрупването на мускулна маса, където е необходимо.

Приемайки редовно добавката, съдържаща НМВ, ще си осигурите производството на повече мускулна тъкан за сметка на по-малко мазнини. Ще се чувствате много по-ефективни в залата и с много повече енергия.

Ако залагате на аеробните упражнения по време на тренировките си, ще можете да намалите значително времето за възстановяване. НМВ активира mtor-сигналния път в мускулите, който стимулира появата на протеинов синтез в тях. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте 3 пъти дневно по 1 таблетка.

ХЕЙ ТИ, АБОНИРАЙ СЕ ЗА БЮЛЕТИНА НИ СЕГА И ВЗЕМИ 10% ОТСТЪПКА ОТ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

Ще получаваш промоции, нови продукти и новини.

* Имейл: