ХолБиом® Х3 / CholBiome®X3 – естествено решение за добро сърдечно здраве OptiBiotix Health Plc - 30 Таблетки

ХолБиом® Х3 / CholBiome®X3 – естествено решение за добро сърдечно здраве OptiBiotix Health Plc - 30 Таблетки

ХолБиом на марката OptiBiotix Health Plc представлява естествено решение за доброто сърдечно здраве, съчетано във вид на таблетки. Хранителната добавка Холбиом спомага за понижаване на стойностите на холестерола, намаляване на налягането на кръвта, както и насърчаване на сърдечната дейност.

60.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 0877
Магически точки: 60
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Lactobacillus plantarum LPLDL® 4 х 109 CFU**
 • Допълнителни съставки Целулоза, дикалциев фосфат, поливинилполипиролидон, хидроксипорпилцелоза, напречно свързана натриева карбоксиметил целулоза, силициев диоксид, магнезиеви соли на мастни киселини, моно- и диглицериди на мастни киселини; царевично нишесте, железни оксиди и железни хидроксиди.
 • Еквивалентен на Монаколин К 10 mg
 • Разфасовка 30 таблетки
 • Една доза 1 таблетка
 • Дози в опаковка 30
 • Дози на ден 1
 • Витамин B3 (ниацин) 16 mg
 • Дрожди от червен ориз 200 mg

Описание

Какво представлява CholBiome®X3?

CholBiomeX3 на марката OptiBiotix Health Plc съчетава 3 ключови натурални съставки: 

 • патентован пробиотик Lactobacillus plantarum LPLDL®;
 • Витамин B3;
 • червена мая ориз.

Съставките са богати на Монакоин К, които, когато се консумират в продължение на период от време, не само спомагат за понижаване на стойностите на холестерола и насърчаването на сърцето, но също така и помагат за намаляване на кръвното налягане.

ХолБиом X3 е със съдържание на 4 милиарда CFU - колония от формирани единици на патентован LPLDL пробиотик, установен за намаляване на стойностите на общия холестерол от 36.7%. Както и намаляване на LDL нивата от 13.9% (лошия холестерол), налягането на кръвта от 5.1% и също така насърчаване на HDL (добрия холестерол) с нива от 4.5%. 

CholBiomeX3 предлага 3-пластова таблетна технология: 

 • LPLDL е патентован и клинично доказан пробиотик, служещ за ограничаване на холестерола в кръвта, заедно с понижаване стойностите на LDL и с подобряване нивата на HDL;
 • Червени дрожди ориз – представлява стимулатор на холестерола, забавящ производство на новообразуван холестерол в черния дроб и предотвратяващ неговото натрупване;
 • Витамин B3 има ключова функция в разграждането на мазнините в клетките. Това насърчава ограничаването на LDL, както и увеличаването на HDL в кръвта.

Кой трябва да приема CholBiomeX3?

CholBiome®X3 е подходящ за възрастни и е формулиран да помогне на тези, които искат или трябва да намалят стойностите на холестерола. 

Защо е необходимо да приемаме CholBiomeX3?

ХолБиом се прилага при образувани повишени стойности на общия холестерол, както и на лошия - LDL. Прекалено завишените нива на LDL - лошия холестерол в кръвта би могло да увеличи риска от сърдечно - съдови болести. 

Какво представлява LPLDL? 

LPLDL е патентован пробиотик, намерен в CholBiomeX3. Уникален пробиотик е проверен с помощта на сложни технологии. Неговите свойства са напълно идентифицирани и оценени да ви даде увереност, че този пробиотик е не само всяка обикновена съставка, но подкрепени от научни доказателства и клинични проучвания.

Резултатите могат да варират при всеки човек, в зависимост от диетата и начина на живот. CholBiome предлага оптимално управление на холестерола, когато е придружен от подобрен начин на живот и промени в диетата.

Обобщение

OptiBiotix Health PLC е глобален лидер в микробиом - модулиращата технология за използване във функционални храни и добавки. Намаляващата холестерол хранителна добавка CholBiomeX3 съчетава научно подкрепени, естествени и активни съставки, за да осигури идентични ползи за здравето.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Вземайте по 1 таблетка на ден, сутрин на гладно.