Хорденин / Hordenine 98% 100 mg HAYA LABS - 60 Капсули

Хорденин / Hordenine 98% 100 mg HAYA LABS - 60 Капсули

Хорденин е съединение, което помага за осигуряване на чувство на ситост и подтиска апетита. Помага за разграждането на мастните киселини и трансформирането им в енергия. Подобрява когнитивните функции. Подкрепя нервната система.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 20.70 лв. -10%
23.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 853809007660
Магически точки: 23
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Хорденин 100 mg
  • Разфасовка 60 капсули
  • Една доза 1
  • Дози в опаковка 60
  • Дози на ден 1-3

Описание

Хранителна добавка Hordenine 100mg - 60 капсули

Хорденинът е съединение с натурален произход, което е открито в някои видове растения от род Житни. За първи път то е открито в ечемикът, а по-късно става ясно, че може да бъде намерено и в определени видове гъби, водорасли и някои видове тревисти растения. Хорденинът се причислява към класът на фенилетиламините и е вид алкалоид. 

През годините той е внимателно проучвано съединение, а днес се използва за създаването на хранителни добавки. Действието му е насочено основно към генериране на "добро настроение", тъй като Хорденинът спомага за регулиране на хормоните в човешкото тяло и има блокиращо действие върху ензима миноаминоксидаза. Точно този ензим води до разпадане на допамина, което се отразява на човек като лошо настроение, апатия и причини за депресивни състояния.

Какви свойства притежава още Хорденинът?

Хорденинът може да подтисне общият апетит за храна, като това го прави много подходящ за хора, които са се подложили на определени диети за отслабване и сваляне на килограми. Самото съединение действа в посока за по-бавното и пълноценно храносмилане, като по този начин води до чувство за засищане на организма и до понижаване на калоричността. Предотвратява появата на болки в следствие на гладуването, както и редуцира влечението към постоянна консумация на храна.

Едно друго полезно действие е насочено към мастните киселини в организма, като Хорденинът спомага за тяхното освобождаване. По този начин води до увеличен приток на енергия, което е особено ценено от спортуващите. Съединението помага за по-пълноценното изгаряне на мазнините. Задоволителен ефект и резултати могат да бъдат забелязани при комбинирането с тренировъчни режими.

Друго важно предимство на Хорденинът, което трябва да се отбележи е благоприятното му въздействие върху когнитивните функции. Той повишава концентрацията, производителността, мотивацията и издръжливостта на човешкия организъм. Притежава тонизиращ ефект, не само върху мозъчната дейност, но и върху мускулната функция. Предимствата, които дава Хорденинът на спортистите са забележителни и ценени.

Предимствата от прием на Hordenine 98% 100mg от Haya Labs могат да бъдат обобщени като:

  • Добро помощно средство в борбата с излишните килограми.
  • Подкрепящо средство срещу гладът и апетитът по време на провеждането на диети.
  • Тонизиращо средство, което стимулира мускулната сила и издръжливост.
  • Осигуряване на по-висок стимул и подобряване на когнитивните функции.
  • Натурален имуностимулатор, който в същото време подобрява мозъчната дейност, храносмилателната дейност и функцията на централната нервна система.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте 1 капсула 1-3 пъти на ден.

ХЕЙ ТИ, АБОНИРАЙ СЕ ЗА БЮЛЕТИНА НИ СЕГА И ВЗЕМИ 10% ОТСТЪПКА ОТ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

Ще получаваш промоции, нови продукти и новини.

* Имейл: