Показване на 1–16 от 1733 резултата

Липозомен Глутатион с Витамин С / Liposomal Glutathione & Vitamin C MagHerbs – 220 ml

Original price was: 62.90 лв..Current price is: 53.45 лв..

Липозомен витамин В12 спрей Метилкоболамин / Liposomal vitamin В12 spray Methilcobalamin 1000 µg MagHerbs – 30 ml

Original price was: 25.90 лв..Current price is: 21.90 лв..

Липозомен Магнезий / Liposomal Magnesium MagHerbs – 220 ml

Original price was: 32.95 лв..Current price is: 27.90 лв..

Липозомен мелатонин / Liposomal Melatonin Magherbs – 30мл спрей

Original price was: 24.90 лв..Current price is: 21.15 лв..

100% Л-глутамин / L-Glutamine BIOTECH USA

36.00 лв.62.00 лв.

100% Цейлонска Канела Cvetita Herbal – 80 капсули

Original price was: 30.00 лв..Current price is: 24.90 лв..

Част от нашето ежедневие са добавките и се предлагат в много форми и за множество цели. Толкова много, че може да е трудно да се види ясно и да се направи избор: може да бъде трудно да се идентифицират ползите от хранителните добавки.

И така, кога да приемате хранителни добавки и за какво точно се използват?

Трябва да разграничим две основни семейства хранителни добавки:

  • Хранителни добавки: които ще осигурят витамини, минерали и други основни микроелементи;
  • Функционални добавки, често билкови, които ще стимулират определен физиологичен механизъм;

Както знаем, всички се нуждаем от витамини и други микроелементи, за да подсилим тялото си, да бъдем във форма, да се възползваме от защитата на силна имунна система, да се учим, да работим ефективно, да мислим и дори да спим добре. Витамини и микроелементи, които се намират в ежедневната храна, но за които никога не знаем дали се консумират в достатъчни количества.

Например целта на „5 плода и зеленчука на ден“ е именно да ни помогне да балансираме основния си хранителен прием. Въпреки всичко, понякога неистовото ежедневие и императивите на живота ни пречат да се уверяваме винаги да спазваме тези правила (ястия извън дома, приготвени ястия, богати на консерванти и т.н.) и това неизбежно води до дисбаланси, безчувствени незабавно и тежки за средносрочен.

Недостигът на желязо, цинк или магнезий се появява например сред най-често наблюдаваните. Това се превръща конкретно в умора, намаляване на физическата сила или дори главоболие.

Да останеш в унисон с тялото си и внимателен към състоянието си на форма е важно, за да откриеш първите признаци на тези относителни недостатъци и по този начин да ги отстраниш възможно най-бързо, за да възвърнеш цялата си енергия!

Хранителни добавки за запълване на пропуските

Хранителните добавки са доказали своята стойност и значимост, тъй като могат да запълнят празнините по много прост начин. Опаковани в капсули или всяка друга форма, позволяваща усвояване на точна и известна доза, те са практична и лесна помощ за възстановяване и поддържане на баланса и благосъстоянието ни.

Тъй като, въпреки че теоретично е възможно да задоволите всичките си нужди чрез балансирана диета, на практика това често е сложно (трябва да се отбележи, че за вегетариански диети, приемът на витамин В12 е от съществено значение).

Хранителните добавки, особено по време на ключови моменти, като смяна на сезоните, периоди на епидемии или голяма физическа и нервна умора, или периоди на диета, ефектите от стареенето и спортната практика остават много актуални. Но все пак трябва да ги изберете добре …

Хранителни добавки: как да ги намерите?

Хранителните добавки не липсват. Изобилие от решения, които трябва да вървят ръка за ръка с максимална предпазливост. Тук ще говорим основно за хранителни добавки (витамини, микроелементи и т.н.). Качествените добавки трябва да осигуряват точни и значителни дози хранителни елементи във връзка с ежедневните нужди (дневната / препоръчителната дневна доза „RDA или AQR“), за обяснените цели.

Хранителните добавки са част от и участват в балансирана диета. Не се колебайте да се свържете с нас, за да разберете за хранителни добавки, които предлагаме и по този начин ефективно да насочите вашите нужди. Нашият екип MagHerbs е на ваше разположение, за да отговори на вашите въпроси.