Хапчета при алергии

Изглед решетка:
100% Органична Спирулина / Spiruline Cvetita Herbal - 100 таблетки
(0)
37.00 лв.

Какво представлява Спирулината?Определя се като суперхрана. Неслучайно веганите набавят необходимите белтъчини за организма си, основно чрез прием на 100% Органична Спирулина.Защо да приемаме Спирулина?Спирулината действа директно върху обмяната на мазнини и въглехидрати в тялото. Така тя балансира нивата на глюкоза в кръвта, поддържа нормалното кр..

Алергохин / Alergoxin BIOTICA - 100 ml
(0)
46.00 лв.

Какво представлява Алергохин 100 ml на Биотика?Alergoxin tincture е продукт на базата на билки и лечебни растения, който има силни антиалергични свойства и се бори срещи всякакъв тип алергии, алергични реакции и раздразнения. Натуралните съставки в него са подбрани така, че да се постигне максимален ефект при борбата с алергичните състояния и синер..

В наличност
Паразит клийнър / Parasite cleaner 400mg BIOTICA - 60 Капсули
(0)
49.00 лв.

Паразит Клийнър за прочистване на организмаПаразит Клийнър е натурален продукт със супер силна формула и действа като мощен убиец на всички попаднали в организма гъбички, бактерии и паразити. Желатиновите капсули са създадени на базата на подбрани съставки с естествен произход, от които е извлечен комплекс от екстракти, които притежават супер силно..

Триактал / Triactal BIOTICA - 30 Капсули
(0)
79.80 лв.

Какво представлява Триактал?Триактал е билков продукт, създаден върху основата на екстракти на зелен орех, карамфил и сладък пелин. Той е специално предназначен, за да редуцира неприятните последици след провеждането на онкотерапия. Основната му съставка е сладкия пелин, който според проучвания през последните години се твърди, че успешно унищожава..

Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)