Етерични масла

Изглед решетка:
Лавандула - Натурално етерично масло 30ml
(0)
19.95 лв.

Лавандулата може да ви помогне да се справите по-добре със стреса, да се освободите от тревогите и да превъзмогнете безпокойството.За лавандуловото масло и неговите ползиЛавандуловото масло (с научно наименование Lavandula angustifolia), представлява вид етерично масло, което се извлича от лавандуловото цвете. Лавандулата произхожда от земите на Ср..

Мента / Натурално етерично масло
(0)
19.95 лв.

Ментолът може да ви бъде от полза при синдром на раздразненото дебело черво (IBS), други храносмилателни смущения като гадене и повръщане, настинка, инфекции на синусите, главоболие и други състояния.Защо етерично масло от ментаЕтеричното масло от мента има толкова много приложения, че не е изненадващо да го намерите в кухненския шкаф на почти всек..

Чаено дърво / Естествено етерично масло - 30 мл
(0)
19.95 лв.

Етеричното масло от чаено дърво е едно от най-разпространените и предпочитани масла за медицински цели. Това е така, защото чаеното дърво има силно антисептично действие и е ефективно средство за противодействие на вирусни и бактериални инфекции.Защо етерично масло от чаено дърво на OstroVitЧаеното дърво е родом от Австралия. Познати са около 230 в..

Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)