Колаген хранителна добавка

Изглед решетка:
YOLO VITAL CONCEPT - 60 Вега капсули
(0)
33.20 лв.

YOLO - мултивитаминна добавка за женско здравеЖенският организъм е една изключително сложна система, която изисква внимателна грижа и достатъчно време. А за да се чувствате пълноценни, както отвътре, така и отвън е необходимо да се грижите не само за вашето здравословно състояние, но и за своят външен вид. YOLO ще ви помогне с тази задача!YOLO пред..

Колаген / Collagen 500mg HAYA LABS - 90 Капсули
(0)
30.00 лв.

Какво знаем за Колагена и защо е важен за човешкото тяло?Колагенът се открива в около една трета от общото количество протеин, който се синтезира в тялото. Той е жизнено необходим за нормалното здраве на организма и е един от най-важните протеини за тялото на човека. Взима участие в изграждането на костите, хрущялите и на всички съединителни тъкани..

Колаген комплекс за стави / Collagen Joint Support SWEDISH NUTRA - 500 ml
(0)
55.00 лв.

Течен Комплекс с Колаген за здравето на вашите ставиSwedish Nutra предлага на вашето внимание специална формула, изградена на базата на Collagen Complex, която ще ви помогне да възстановите здравето и състоянието на вашите стави. Колагенът е вещество, което играе основна градивна роля в нашето тяло и отговаря за състоянието и "свръзката" на всички ..

Колаген Макс / Collagen MAX HAYA LABS - 0,395 кг
(0)
59.00 лв.

Трябва ли да приемаме Колаген?Колагенът е основен протеин в човешкото тяло. Горе-долу една трета от протеините, които се откриват в човек са колагени и основно от Collagen тип 1. Той е един от градивните елементи, от които са съставени костите, сухожилията, връзките, мускулите, както и най-големият ни орган - кожата. Нормалните нива на Колаген в ор..

Колаген на прах / Collagen Powder BIOTECH USA - 300 g с вкус лимонада/къпина
(0)
49.00 лв.

Колаген 300 гр от Biotech USAКолагенът е вещество, което се съдържа в около 70% от човешката кожа и служи за нейното изграждане. Неговото производство и достатъчно количество в организма е жизненоважно за общото й здраве и добро състояние. Както знаете човешката кожа е най-големият орган в нашето тяло и за това изисква специална грижа и внимание.С ..

Колаген Плюс / Collagen Plus AquaSource - 60 Капсули
(0)
81.00 лв.

Основните предимства на Колаген Плюс 60 капсули от AquaSourceCollagen Plus with Hyaluronic Acid е хранителна добавка 60 капсули от AquaSource, която съдържа Колаген, Хиалуронова киселина и Водорасли AquaSource. Подобрява хидратацията на кожата, като действа отвътре навън.Грижи се за здравето, състоянието и външния вид на косата.Подобрява вида ..

Колаген тип 2 UC-II 40 mg Now Foods - 60 Капсули
(0)
82.00 лв.

Какво представлява UC-II Type II Колаген?UC-II Type II Collagen е специална формула, която съдържа колаген с изцяло натурален характер. Колагенът е основният компонент, който изгражда всички съединителни тъкани в тялото, включително и костите, мускулите, хрущялите, косата, ноктите и кожата. За създаването на хранителната добавка на Now Foods с..

Коса, кожа и нокти HAYA LABS - 60 Капсули
(0)
23.00 лв.

Комплексна формула за по-доброто здраве на косата, кожата и ноктитеСтаранието на всяка една жена за добър и красив външен вид е безкрайно. Закупуват се и се използват редица козметични продукти, само за да се изпълни единственото желание за:красива и безпроблемна кожа;копринено гладка и здрава коса;нечупливи и лъскави нокти. Не винаги обаче ко..

Коса, кожа и нокти SWEDISH NUTRA - 500 ml
(0)
44.00 лв.

Комплекс Коса, кожа и нокти от Swedish Nutra 500 mlТози комплекс представлява една супер могъща формула, която комбинира в себе си цели 46 различни вида активни съставки, така че да осигури максимален ефект върху здравето и външния вид на: КожатаКосатаНоктитеА както знаете тяхното здраве зависи от здравословният прием на редица хранителни вещества,..

Рибен колаген / Fish Collagen 5 000 mg с хиалуронова киселина 5 mg SWEDISH NUTRA - 500 ml
(0)
100.00 лв.

Рибният Колаген и неговите ползи за човешкото тялоКолагенът е едно от основните вещества в човешкото тяло, което се характеризира като важен градивен елемент в него. Той взима участие в изграждането на най-големият човешки орган, именно кожата. Също така той отговаря за нейното здраве, еластичност, мекота и като цяло за външния й вид и състояние. И..

Рибен колаген / Marine Collagen 10 000 mg с хиалуронова киселина 50 mg SWEDISH NUTRA - 500 ml
(0)
120.00 лв.

Рибен колаген 10 000 mg с хиалуронова киселина 50 mg SWEDISH NUTRA - 500 mlКолагенът представлява около 70% от съединителните тъкани в тялото на човек, като това го отвежда на челна позиция като основен техен градивен елемент. Колагенът в човешкото тяло е основно от Тип 1, като най-близък до него може да се има предвид само рибният колаген. Той е п..

Течен колаген / Collagen Pure Peptide 10 000mg + Хиалуронова киселина 50mg SWEDISH NUTRA - 500 ml
(0)
59.99 лв.

Телешкият Колаген и неговите ползи за здраветоКолагенът е вещество, което се счита за извор на младостта. Неговото значение се забелязва най-вече с напредване на възрастта. Той се произвежда естествено в човешкото тяло, но с течение на годините, неговият синтез се забавя и количеството му намалява. А Колагенът е градивното вещество, от което се сфо..

Течен колаген 5 000mg. + Хиалуронова киселина 5mg SWEDISH NUTRA - 500 ml
(0)
49.99 лв.

Течен телешки Колаген 5 000 мг на Swedish NutraКолагенът в течна форма е страхотен продукт, който ще ви помогне да възвърнете своята младост и енергия. Колагенът има силни анти-ейдж свойства, които възвръщат:младостта и здравето на кожата;здравината и блясъка на ноктите;сияйността и силата на косата;здравето на ставите, сухожилията и връзките.Колаг..

Ют бустър / Youth booster 480 mg BIOTICA - 60 Капсули
(0)
49.00 лв.

Youth Booster - продукт за красива коса, чиста кожа и здрави ноктиКогато става въпрос за нашата красота сме готови да закупуваме хиляди козметични продукти, които не винаги носят желаното действие, а и често са по-скоро опасни за здравето на нашето тяло. Youth Booster на Biotica е продукт, който е създаден само на базата на подбрани натурални съста..

Показани 1 от 14 | 14 (1 Страници)