Показване на 1–16 от 37 резултата

BioSil™ Коса, кожа и нокти 118 mg Natural Factors – 120 веге капсули

Original price was: 163.00 лв..Current price is: 130.40 лв..

BioSil™ Коса, кожа и нокти 118 mg Natural Factors – 90 веге капсули

Original price was: 121.75 лв..Current price is: 97.40 лв..

BioSil™ Коса, кожа и нокти 15 ml – Natural Factors

Original price was: 81.40 лв..Current price is: 65.15 лв..

BioSil™ Коса, кожа и нокти Natural Factors – 30 ml

Original price was: 103.40 лв..Current price is: 82.70 лв..

Moon Balance / Муун Баланс AquaSource – 60 Капсули

Original price was: 79.00 лв..Current price is: 71.00 лв..

Менопаузата е естествено и биологично явление в тялото на жената. Това е времето, когато периодите ви спират и вече не сте плодородна жена. Менопаузата обикновено се среща при жени на възраст между 40-50. Жената е диагностицирана с менопауза след една година без мензис или периоди. Тук идват на помощ хранителни добавки при менопауза.

Какви промени настъпват по време на менопауза?

Менопаузата е огромен преход в живота на жената. За много жени преходът не е толкова гладък. Менопаузата носи много промени в тялото ви.

Тези промени може да са физически, умствени и емоционални.

Здравословната диета и начин на живот ще проправят пътя за по-лесен преход към менопауза, както и ще облекчи усложненията по време на менопаузата.

Какво е менопауза?

Менопаузата е естествено и биологично явление в тялото на жената. Това е времето, когато периодите ви спират и вече не сте плодородна жена.

Менопаузата обикновено се среща при жени на възраст между 40-50. Средната възраст, когато жената достига менопауза е 46 години.

По време на менопаузата хормоналните промени играят хаос по тялото ви. Симптоми като нощно изпотяване, горещи вълни, тревожност, както и нарушения на съня може да източи вашите нива на енергия и също да ви повлияе емоционално.

Наличните лечения на симптомите на менопаузата са хормонална терапия и промени в начина на живот. Вижте нашите хранителни добавки при менопауза.

Какви са симптомите на менопаузата?

Симптомите на Менопаузата могат да варират от една жена до друга.

Те включват:

 • Вагинална сухота
 • Горещи проблясъци
 • Нощно изпотяване
 • Втрисане
 • Нарушен сън
 • Инконтиненция на урината
 • Промени в настроението
 • Забавен метаболизъм
 • Наддаване на тегло
 • Изтъняване на косата
 • Суха кожа
 • Загуба на пълнота на гърдите

Кои са най-добрите храни за ядене по време на менопаузата?

Добре балансирана диета с храни, богати на хранителни вещества, ще ви поддържа здрави. Също така ще ви помогне да се преборите с тези нежелани симптоми на менопаузата.

Не забравяйте, че няма единична храна или суперхрана за облекчаване на симптомите на менопаузата. Най-добре е да следвате диета-план, персонализирана към вашето телесно тегло и изискване. Обучен диетолог може да ви препоръча лесна менопауза-диета.

Менопаузата е естествена фаза в живота на всяка жена. Менопаузата бележи края на менструалните цикли. Диагностицира се, след като жената е минала 12 месеца без менструален период.