Калций

Изглед решетка:
Калций + Витамин D3 + Бор Argalys Essentiels - 60 Вега капсули
(0)
25.90 лв.

Есенциални микро хранителни вещества. Произведено във ФранцияКалций + Витамин D3 и Бор Argalys Essentiels е иновативна хранителна добавка за осигуряване на пълния набор от ежедневните количества калций, подсилена от витамин D3, който е от съществено значение за фиксирането на калция в костите и точната доза бор, който има положително въздействие въ..

Калций Complete 600 mg BIOTECH USA - 90 Капсули
(0)
15.00 лв.

Хранителна добавка с грижа за здравето на костната структураКалцият е един от най-важните минерали за човешкото тяло, защото той участва в изграждането на костната структура, на зъбите, ноктите, както и е жизненоважен за здравето на мускулите, нервите и сърцето. Важно е редовно да се приемат здравословни количества калций, особено:в периодите на ра..

Калций и магнезий VITAL CONCEPT - 90 Вега капсули
(0)
22.50 лв.

Ca & Ma - формула за здраво тялоКалцият и Магнезият са незаменими минерали с невероятно високо значение за пълноценното здраве на човешкия организъм. Vital Concept предлага на вашето внимание една висококачествена хранителна добавка, произведена в Германия по специална формула. Calcium & Magnesium под формата на 90 растителни капсули съдърж..

Калций магнезий и цинк с витамин D HAYA LABS - 90 Tаблетки
(0)
24.00 лв.

Комбинацията от калций, магнезий, цинк и витамин D е най-добрата грижа за здравето на костната система, поддържане на нормална костна плътност и нормална работа нервите и мускулите.Защо да изберете Калций магнезий и цинк с витамин D от HAYA LABSСинергично действаща формула от витамини и минерали за наистина здрави кости - калций за здрави, здрави к..

Калций Магнезий Цитрат / Calcium Magnesium Citrate HAYA LABS - 90 Таблетки
(0)
20.00 лв.

Калций - Магнезий цитратПо отделно калцият и магнезият имат големи ползи върху човешкото тяло, но заедно те се допълват и стимулират. В същото време магнезият не позволява излишното натрупване на калций в организма и спомага за по-лесното им усвояване от тялото. Действат най-силно върху костната система и нейното здраве, сила, плътност на костите и..

Калций Цинк Магнезий BIOTECH USA - 100 Таблетки
(0)
15.00 лв.

Калций Цинк Магнезий BIOTECH USA - 100 ТаблеткиЕдни от най-важните минерали за правилното функциониране на човешкия организъм и на неговите системи са събрани в една опаковка 100 таблетки - Калций, цинк, магнезий от Biotech. Тази изпитана формула предлага перфектното съотношение за поддържането на здравословен баланс на минералите в организма, коит..

Калций, Магнезий, Цинк CMZ 10/ten - Cvetita Herbal - 30 капсули
(0)
14.00 лв.

Тези минерали участват в множество процеси като обмяната на веществата и ензимите, както и процесите на регенерация на тъканите в организма.Какво прави 10/ten CMZ - Калций, Магнезий, Цинк Cvetita Herbal - 30 капсули ценен за всеки човек?Синергичното действие на трите минерала оказва положителен ефект върху имунната и нервната системи, облекчава бол..

Коралов калций с магнезий BIOTECH USA - 100 Таблетки
(0)
20.00 лв.

Добавка Coral Calcium Magnesium 100 таблетки от Biotech USAКалцият и Магнезият са минерали, които участват в редица основни и важни за човешкия организъм ензимни реакции и процеси. Те отговарят за общото ни здраве, състояние и ефективност. Приемът на магнезий и на калций има комплексно действие върху здравето на организма, като подпомагат функциите..

Коса, кожа и нокти SWEDISH NUTRA - 500 ml
(0)
44.00 лв.

Комплекс Коса, кожа и нокти от Swedish Nutra 500 mlТози комплекс представлява една супер могъща формула, която комбинира в себе си цели 46 различни вида активни съставки, така че да осигури максимален ефект върху здравето и външния вид на: КожатаКосатаНоктитеА както знаете тяхното здраве зависи от здравословният прием на редица хранителни вещества,..

Мега спорт SWEDISH NUTRA - 500 ml
(0)
49.99 лв.

Какво представлява добавката Mega Sport 500 ml?Mega Sport представлява специална формула на течна добавка, която съдържа богат комплекс на различни минерали, витамини, аминокиселини и извлечени екстракти от полезни и лечебни растителни видове. Тази течна добавка ще ви осигури всичко необходимо, за да възвърнете своята жизненост и сила, като в същот..

Минерален комплекс / Multi Mineral Complex BioTech USA - 60 таблетки
(0)
15.00 лв.

Опорно-двигателната система на човека е невероятна структура, която се нуждае от подкрепа и полезни хранителни вещества на всеки стадий от живота. Именно за това е предназначен BioTech USA Multi Mineral Complex - мултиминерален комплекс, който осигурява пълноценна грижа за костите и ставите, доставяйки най-важните минерали за костна плътност и изгр..

Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)