Показване на 1–16 от 54 резултата

Калций магнезий и цинк с витамин Д / Calcium Magnesium & Zinc with Vitamin D HAYA LABS – 90 Tаблетки

Original price was: 24.00 лв..Current price is: 20.00 лв..

Цинкът играе решаваща роля за функционирането на нашето тяло, но той е много слабо разбран: дълго време значението на цинка в биологията изглеждаше второстепенно. Едва през 60-те години проучванията доказват, че е от съществено значение.

Хранителен цинк: къде може да се намери естествено?

Цинкът се съдържа в няколко вида храни:

  • От животински произход: месо, карантия, сирене и морски дарове;
  • На растителна основа: Нерафинираните зърнени продукти също го съдържат, както и бобовите растения. Сред най-щедрите на цинк можем например да цитираме, ръжен хляб, тиквени семки и неподсладено какао на прах.

Трябва обаче да се отбележи, че тялото абсорбира само от 15 до 40% от този цинк, който се намира естествено в храната. Именно поради тази причина хранителните добавкис цинк, които го съдържат, са интересни.

Цинк: този микроелемент с много предимства

Поради това е възможно да се консумират храни, богати на цинк, хранителните добавки с цинк са перфектното и лесно решение за осигуряване на оптимално покритие на нуждите на тялото ни от цинк. Фокусирайте се върху предимствата на цинка: На първо място, цинкът е важен градивен елемент за имунната система. Нашите естествени защитни механизми трябва да функционират възможно най-добре за най-добра защита срещу различни микробни атаки и цинкът допринася за това.

Цинкът също участва в много биохимични реакции, които са от съществено значение за правилното функциониране на тялото: неврологични и репродуктивни функции, синтез на хормони. Също така се бори срещу стареенето на клетките чрез своите антиоксидантни свойства.

Без да се забравя нейната регулираща функция на нивото на захарта в кръвта и способността й да укрепва кожата, като й позволява по-специално да заздравява по-добре.

Цинкът като хранителна добавка: лесният и сигурен отговор

Получаването на достатъчно богати на цинк храни всеки ден не е толкова лесно: хранителните добавки са идеалното решение. Те правят възможно да осигурим нашия принос за този основен минерал по прост, безопасен и много практичен начин.

Хранителната добавка Argalys Мултивитамини и минерали осигурява 100% от ежедневните нужди на възрастен в ZINC. 100% вегански капсули, произведени във Франция, без глутен, лактоза или ГМО, които отговарят на 100% от нуждите на организма по отношение на цинк, но също така и на витамини B12, D3, A, B1, E, K1, H, селен или молибден. Изключително пълна хранителна добавка, която позволява не само да се възползвате от всички предимства на цинка, но и от тези на много голям брой основни витамини и други микроелементи (включително магнезий).

Загрижен за осигуряването на най-добрите хранителни добавки, екипът на Argalys е създал продукти, които отговарят на реалните нужди на всеки. Тяхното производство също е част от отговорна логика и с приоритет пред местните партньори. Добавки, получени в резултат на постоянно сътрудничество с експерти диетолози и натуропати за по-добро ежедневно здраве.

Хранителните добавки участват в балансирана диета.

Не се колебайте да се свържете с нас, за да разберете за нашите хранителни и хранителни добавки и по този начин ефективно да насочите вашите нужди. Нашият екип е на ваше разположение, за да отговори на вашите въпроси.