Хранителни добавки желязо

Изглед решетка:
-15%
Желязо + Витамин С + морков + Витамин B9 Argalys Essentiels - 60 Вега капсули
(0)
33.90 лв. 39.90 лв.

Есенциални микро хранителни вещества. Произведено във ФранцияХранителната добавка съдържа железен бисглицинат, който е оптимална форма за осигуряване на желязо и не предизвиква гадене. Формулата е подсилена с три елемента - естествен органичен* витамин С, витамин В9 и органичен* екстракт от моркови за оптимално усвояване на желязото.Желязо + Витами..

Ferr Aid Желязо Комплекс / Iron Complex OstroVit - 60 капсули
(0)
17.95 лв.

Във формулата на продукта са включени следните съставки за оптимално здраве: желязо, витамин С, витамин В6, фолиева киселина и витамин В12.Линията „Pharma“ е сред най-новите начинания на OstroVit, като поставя на първо място качеството на суровините, грижите за фармацевтичното производство и всички компоненти, благодарение на които добавката се поя..

-20%
Веган Пакет - Argalys Essentiels
(0)
63.00 лв. 78.80 лв.

Ефективността на витамин В12 + йод и селенКапсулите на добавката B12 + йод и селен са специално разработени за хора, които следват вегетарианска, веганска или флекситарна диета и с цел да осигурят пълно покритие на витамините В12, йод и селен, които са важни микроелементи и често имат дефицит при растителни диети.В допълнение, тези капсули са опако..

Желязо / Gentle Iron 20mg HOLLAND AND BARRETT - 30 Капсули
(0)
9.95 лв.

Какво представлява добавката Желязо на Холанд и Барет?Желязо на марката Holland and Barrett представлява хранителна добавка във вид на капсули от 20мг., допринасяща за намаляване на умората и за естественото производство на червени кръвни телца. Добавката желязо е основен минерал от микроелементите и е важен за образуването на хемоглобин. Хемо..

Желязо хелат / Iron Chelate 25 mg Natural Factors - 90 таблетки
(0)
12.41 лв.

Хелатираното желязо на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на таблетки от 25мг. Таблетките участват в оптималното функциониране на еритроцитите. Добавката Желязо помага за предотвратяване на анемията на желязо-дефицита и за поддържане на крепко здраве. Елемента желязо се хелатира, което позволява по-лесното абсорбиране и..

Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)