Пробиотици

Изглед решетка:
VEGAFLORE – Пробиотик и Пребиотик Argalys Essentiels - 60 Вега капсули
(0)
44.90 лв.

Есенциални микро хранителни вещества. Произведено във ФранцияВсяка капсула от добавката Vegaflore набавя 10 милиарда CFU пробиотични бактерии под формата на 4 бактериални щама с най-благоприятен ефект за човешкия микробиом. Какво представлява микробиотата? Каква е ролята на чревната флора?Терминът “микробиота” се отнася до всички микроорганизм..

Ацидофилус / Acidophilus AquaSource - 50 Капсули
(0)
42.00 лв.

Какво представлява добавката Extra streght Acidophilus?Пробиотиците представлява полезни бактерии, които се грижат за нормалното здраве и за доброто функциониране на стомашно-чревната система. Пробиотиците предотвратяват лошото храносмилане, както и симптомите, свързани с него като:диария;констипация;болки в стомаха и други.Пробиотикът Ацидофилус н..

Бифидус Комплекс / Bifidus Complex AquaSource - 50 Капсули
(0)
49.00 лв.

Пробиотик Бифидус Комплекс за здрав стомах и здрави черваБифидус Комплекс е комплексна хранителна добавка от AquaSource, която съчетава в себе си три щама на полезни бактерии, които отговарят за нормалното здраве на стомашно-чревният тракт. По принцип организмът сам произвежда полезни бактерии, които спомагат за обработването на храната и за хранос..

Пробиотик Probi Max Cvetita Herbal - 30 капсули
(0)
49.00 лв.

Какво представлява пробиотикът?Пробиотиците съдържат в себе си единствено полезни, здравословни и култивирани живи бактерии, които доказано действат благоприятно и подобряват здравето на стомашно-чревния тракт и подобряват вътрешния микробен баланс. Те се грижат за общото благосъстояние на стомаха, червата, храносмилането и играят ролята на естеств..

Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)