Пробиотици

Изглед решетка:
-15%
VEGAFLORE – Пробиотик и Пребиотик Argalys Essentiels - 60 Вега капсули
(0)
38.15 лв. 44.90 лв.

Есенциални микро хранителни вещества. Произведено във ФранцияВсяка капсула от добавката Vegaflore набавя 10 милиарда CFU пробиотични бактерии под формата на 4 бактериални щама с най-благоприятен ефект за човешкия микробиом. Какво представлява микробиотата? Каква е ролята на чревната флора?Терминът “микробиота” се отнася до всички микроорганизм..

Ацидофилус / Acidophilus AquaSource - 50 Капсули
(0)
42.00 лв.

Какво представлява добавката Extra streght Acidophilus?Пробиотиците представлява полезни бактерии, които се грижат за нормалното здраве и за доброто функциониране на стомашно-чревната система. Пробиотиците предотвратяват лошото храносмилане, както и симптомите, свързани с него като:диария;констипация;болки в стомаха и други.Пробиотикът Ацидофилус н..

Бифидус Комплекс / Bifidus Complex AquaSource - 50 Капсули
(0)
49.00 лв.

Пробиотик Бифидус Комплекс за здрав стомах и здрави черваБифидус Комплекс е комплексна хранителна добавка от AquaSource, която съчетава в себе си три щама на полезни бактерии, които отговарят за нормалното здраве на стомашно-чревният тракт. По принцип организмът сам произвежда полезни бактерии, които спомагат за обработването на храната и за хранос..

Екстракт от Глог Hаwthorn Cvetita Herbal - 60 капсули
(0)
27.00 лв.

То е известно със своите ползи за сърцето и при сърдечно-съдови заболявания. Влияе много благоприятно върху храносмилателния тракт, върху състоянието на нервната система и е силно противовъзпалително средство. Глогът е растение, което е богато на различни фибри, флавоноиди, витамин С, антиоксиданти и други елементи, полезни за човешкия организъм.Хр..

Екстракт от Маточина / Lime Balm Cvetita Herbal - 60 капсули
(0)
27.00 лв.

Най-полезни от маточината са нейните маслодайни листа, които имат свеж дъх, подобен на мента или цитрус. Листата й съдържат много полезни растителни ензими, витамин С, дъбилни вещества и други. Консумацията й има добър ефект върху настроението и действа успокояващо и релаксиращо. Помага особено при неразположения на стомаха и стомашно-чревния такт...

Пробиотик - 10 / 25 милиарда NOW - 50 Ввга капсули
(0)
80.00 лв.

Репутацията на бактериите е, че причиняват болести, така че идеята да приемете доброволно няколко милиарда на ден, за да подкрепите здравето си, може да изглежда - буквално и преносно - трудна за преглъщане.Но с годините, пробиотиците са се доказали като „добрите“ които ви предпазват от неприятни състояния като диария и дори могат да предотвратят н..

Пробиотик Probi Max Cvetita Herbal - 30 капсули
(0)
49.00 лв.

Какво представлява пробиотикът?Пробиотиците съдържат в себе си единствено полезни, здравословни и култивирани живи бактерии, които доказано действат благоприятно и подобряват здравето на стомашно-чревния тракт и подобряват вътрешния микробен баланс. Те се грижат за общото благосъстояние на стомаха, червата, храносмилането и играят ролята на естеств..

Провопейн / Provopaine – при вирусни и бактериални инфекции PHARMEX - 9 Таблетки
(0)
16.30 лв.

Един от първите признаци че се разболявате, са проблемите с горните дихателни пътища. Гърлото започва да пресъхва или да боли. Не можете да си вземете въздух добре. Започвате да кашляте. В този случай, важно е да реагирате навреме, за да предотвратите по-сериозни инфекции.Провопейн е хранителна  добавка, създадена, за да се спаря с проблеми, с..

Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)