Хром хелат / Chromium GTF Chelate 200 mcg Natural Factors - 90 таблетки

Хром хелат / Chromium GTF Chelate 200 mcg Natural Factors - 90 таблетки

Хром хелат на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на таблетки от 200мкг. Добавката хром е необходима за поддържане на живота на физически активните хора, подкрепя нервната система, подобрява метаболизма и е в полза при жените в менопауза.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 11.06 лв. -10%
12.29 лв.
Производител:
Код на продукта: 1632NF
Магически точки: 12
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Разфасовка 90 таблетки
 • Една доза 1
 • Дози в опаковка 90
 • Дози на ден 1
 • Хром 200 µg

Описание

GTF Хром 200 μg представлява хранителна добавка, съдържаща голяма доза от най-добрата абсорбируема форма на хром. Произвежда се чрез използване на така наречения GTF (Глюкозният толерансен фактор), който е хром, който присъства естествено в животинските продукти, характеризиращ се с най-високата бионаличност и безопасност на употреба.

Предимства на хромът

 • Най-добрата абсорбираща форма на хром;
 • Подобрява метаболизма на глюкозата;
 • Подкрепа за физически активни хора;
 • Естествена помощ при отслабване;
 • Защита на нервната система;
 • Грижи се за жените в периода на менопауза;
 • Подходяща добавка за вегетарианци и вегани.

За какво се използва хромът?

Хромът е необходим за поддържане на живота. Той е компонент на множество ензими, и неговите многопосочни ефекти подкрепят правилното функциониране на системата на тялото. Хромът регулира процесите, свързани с метаболизма на глюкоза и мастни киселини, както и инсулиновата активност; поддържа отслабването и се грижи за здравата сърдечно-съдова система. Концентрацията му може да спадне с възрастта, при физически активни хора и диабетици.

Метаболизъм на глюкозата

Учените изолират съединение, което регулира управлението на въглехидратите. Хромът е неговият активен компонент. Веществото се нарича GTF, Глюкозен толеранс фактор. Добавката се предлага на хора, със състояние на диабет тип 2, да използват този елемент.

Физическа активност

Поради способността да се увеличи инсулиновата активност, хромовите добавки могат да бъдат полезни за физически активни хора, особено за тези, които целят изграждането на мускулна маса. Хормонът подобрява глюкозата и аминокиселинния транспорт до мускулните клетки, повишава се активността на растежния хормон и се потиска активността на катаболните ензими, които разрушават мускулите.

Подкрепа в загубата на тегло

Добавката Хром подкрепя организма при загубата на прекомерна мастна тъкан. Поради способността за контролиране на глюкозните нива в кръвта, хромът може да ограничи апетита към сладкото.

Здравословно състояние на жените в постменопауза

Жените в постменопауза са изложени на риск от много заболявания, включително заболявания на сърдечно - съдовата и скелетната системи. Проучвания доказват, че добавките с хром може да противодействат на някои изменения в тялото, което го предпазва от болести като остеопороза и атеросклероза.

Обобщение

Хранителната добавка GTF Хром 200 μg съдържа голяма доза от най - добрата абсорбируема форма на хром, която показва различни свойства, насърчаващи здравето. Таблетките хром са особено препоръчителни за хората, които се стремят да загубят прекомерната мастна тъкан и да изградят мускулна маса. Предназначен е и за хора, страдащи от диабет и жени в постменопауза.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 таблетка на ден.

-33%