Хром & Ванадий / Chromium & Vanadium Natural Factors - 90 капсули

Хром & Ванадий / Chromium & Vanadium Natural Factors - 90 капсули

Хром и Ванадий на марката Натурал Факторс представляват хранителна добавка във вид на капсули. Добавката Chromium & Vanadium се грижи за здравословните нива на захар в кръвта в рамките на нормалния диапазон и спомагат на организма да абсорбира въглехидратите, мазнините и протеините.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 13.13 лв. -10%
14.59 лв.
Производител:
Код на продукта: 1635NF
Магически точки: 14
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Ванадий 25 µg
 • Разфасовка 90 капсули
 • Една доза 1 капсула
 • Дози в опаковка 45
 • Дози на ден 2
 • Хром 100 µg

Описание

Хром и Ванадий на марката Натурал Факторс представляват хранителна добавка във вид на капсули. Chromium & Vanadium работят синергично, за да поддържат здрави нивата на кръвна захар в рамките на нормалния диапазон и да помогнат на организма да преработи въглехидратите, протеините и мазнините.

Предимства от използване на Хром и Ванадиум

 • съдържа превъзходна формула за контрол на глюкозата;
 • GTF хром за лесна абсорбция;
 • няма съдържание на консерванти, подсладители, изкуствени оцветители, млечни продукти, соя, мая или пшеница.

Какво трябва да знаем за хромът?

В достатъчно малки стойности, елемента Хром е от огромна полза за процесите на метаболизма. Минералът Cr регулира захарта в кръвта, и подпомага инсулиновия транспорт на глюкозата до всички клетки, за да достави необходимата енергия. Хромът поддържа стабилните нива на кръвна захар чрез правилна употреба на инсулин и по този начин спомага за поддържане на нормалния метаболизъм и правилното тегло.

Ползи на елемента Хром

Хромът е необходим за съхраняване на мазнините, протеините и въглехидратите. Добавката е необходима за производство на енергия и също е жизненоважна за синтезиране на холестерола, мазнините и протеините. Недостатъчния прием на хром е свързано с глюкозна непоносимост, и може да сведе до диабетни симптоми.

Какво представлява елемента Ванадий?

Ванадий елементът е доказано, че има способността да подобри използването на инсулина, благодарение на подобрения толеранс на глюкозата. Ванадият помага на тялото да се метаболизират въглехидратите и мазнините, и е фактор за поддържане на доброто здраве. 

Ползи на Ванадий

В алтернативната медицина, ванадиевата добавка е естествено средство за редица здравни условия, включително: В допълнение, някои привърженици на алтернативни медицина твърдят, че елемента ванадий може да третира махмурлук, подобряване на производителността упражнение, и предотвратяване на рак.

Свойства на комбинираната добавка

 • Хромът и ванадиумът са комбинация от две основни съставки с анамнеза за поддържане на здравословна кръвна захар;
 • Баланс на кръвната захар: И двата аспекта на формулата помагат на организма да използва ефективно инсулина за преобразуването на глюкозата в енергия;
 • Здравословен метаболизъм: Когато тялото използва инсулин правилно, метаболизмът на мазнините и протеините може да стане по-ефективен;
 • Хромът е особено ефективен при насърчаване на HDLs, често наричан добър холестерол, поддържащ здравето на сърцето.

Обобщение

Natural Factors Хром и Ванадий доставят основни минерали за здравословния метаболизъм на глюкозата. Добавката помага на тялото да се усвоят правилно въглехидратите и мазнините, и е фактор за поддържане на доброто здраве. Минералите Cr и V са хелатирани, за да спомогнат за увеличаване на абсорбцията и са силно подходящи за хора със смущения в храносмилането.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 капсула 2 пъти на ден .

-33%