Хрущял от акула / Shark Cartilage 750mg HAYA LABS - 100 Капсули

Хрущял от акула / Shark Cartilage 750mg HAYA LABS - 100 Капсули

Хрущял от акула за по-здрава и силна имунна система. Помага за производството на бели кръвни клетки. Редуцира възпаленията, инфекциия и заболяванията в човешкия организъм. Помага при псориазис, рак, тумори, артритни заболявания.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 32.40 лв. -10%
36.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 858047007045
Магически точки: 36
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 50
  • Дози на ден 2
  • Разфасовка 100 капсули

Описание

Какво представлява продуктът Shark Cartilage 750mg от Haya Labs?

Shark Cartilage е хранителна добавка, която се произвежда от хрущялите на акула, тъй като самите акули не притежават кости в своето тяло. Техният скелет е изграден изцяло и единствено само от хрущяли.

За създаването на тази добавка, то хрущялите на акулата се изсушават и обработват със специални технологии, така че да се запазят техните активни съставки. За тях се счита, че имат поддържащо действие върху здравето на човешкия организъм. Самата добавка ще откриете и под името "Хрущял от акула".

Как действа върху организма приемането на Хрущял от акула?

Капсулите Shark Cartilage 750mg на Хая Лабс подпомагат човешкия организъм в производството на белите кръвни клетки. А те са основни за здравето и за силите на нашата имунна система. Помагат за нейното прочистване от различни видове инфекции, възпалителни процеси и болести. Приемането на тези капсули ще повиши вашето общо здраве, тонус и енергия. Ще ви помогне по-лесно да се справите с текущата настинка или инфекция, като ще скъси времето ви за възстановяване.

Според изследвания, хрущялите от акули помагат и в още няколко направления.

  • По-добро здраве на скелетната структура

Едно от активните вещества на хрущялът от акула е Хондроитин сулфат, като в него се откриват още Глюкозаминогликани и Колаген. Тези вещества участват активно и в образуването на съединителната тъкан, сухожилията и хрущялите в човешкото тяло. Благодарение на тяхното действие може да се осигури много добра подкрепа за човешката скелетна структура и особено да се подобри здравето на ставните тъкани. Приемането на тези капсули ще ви помогне да облекчите симптомите, свързани с артрит, остеоартрит и други артритни заболявания.

  • Лечение на псориазис

Проучвания доказват, че хрущялът от акула може да подтисте самият растеж на кръвоносните съдове, които водят до развитието на повдигнати и червеникаво-розови петна по тялото, характерни за псориазис. Той се бори и с другите симптоми, които включват зачервяване, сърбеж, възпаления на кожата и т.н.

  • Лечение на рак

Има изследвания, които проучват ползите от приемането на хрущял на акула при борбата с раковите клетки. Счита се, че активните вещества в него блокират развитието на туморните клетки и предпазват от тяхното разпространение в тялото.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

1 таблетка на ден