Ихтигал® Крем с прополис Galafarm - 20 g

Ихтигал® Крем с прополис Galafarm - 20 g

Крем Ихтигал за лекуване на протичащи локални и повърхностни инфекциозни и възпалителни кожни проблеми. Съдържа Прополис и Ихтиол, които притежава много добри противовъзпалителни и противомикробни свойства. Премахва възпалението, като редуцира симптомите.

5.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 597
Магически точки: 5
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Разфасовка 20 g

Описание

Крем Ихтигал 20г от Galafarm

Кремът Ихтигал е висококачествен продукт произведен от Галафарм. Неговото приложение е насочено към лекуване на кожни раздразнения и инфекции, причинени от различни видове външни фактори. Прилагането на кремът спомага за възвръщането на здравия вид на кожата, като в същото време осигурява подкрепящо действие върху нейното здраве и спомага за пълното й възстановяване. Благодарение на Ихтигал се редуцират всички симптоми на кожните възпаления или инфекции.

  • Кожата ви отново ще възвърне цветът си и нормалният си външен вид.
  • Възстановява се нейната мекота, еластичност и свежест.
  • Редуцират се сърбежите, зачервяванията и кожните раздразнения.
  • Помага за преборване и спиране на възпалителните процеси.
  • Увеличава кръвоснабдяването в засегнатите участъци.

Какво съдържа Крем Ихтигал?

Прополис

Прополисът (клей) е вещество, което се образува чрез смесване на восък, смола и прашец, събрани от различни видове растения. Прополисът се произвежда и събира, благодарение на пчелните семейства. Самият прополис притежава изключителни свойства, които оказват невероятно положително въздействие върху човешкото здраве. Той се характеризира като мощно противомикробно, антибиотично, дезинфекционно и имуностимулиращо средство. Използва се от години при лекуване и като превантивно средство срещу различни типове заболявания. Напълно натурален продукт, който не води до никакви странични ефекти.

Ихтиол

Доброто действие на кремът Ихтигал се дължи от части и на съдържанието му на Ихтиол. Ихтиолът често участва в различни лекарствени препарати, които се прилагат при лекуване на локални и повърхностни възпалителни заболявания на кожата. Ихтиолът се характеризира като добро противовъзпалително и обезболяващо вещество. Има успокояващо действие върху кожата, като възпира сърбежите, подуването, втвърдяването на кожата. Възвръща нейният вид, като едновременно действа подкожно върху кръвоносните съдове. Спомага за по-доброто кръвообращение и обмяната на веществата.

Как се използва Ихтигал от Галафарм?

  • Използването на Ихтигал се препоръчва за максимум период от 7 дена, не повече.
  • Нанасяйте кремът веднъж или два пъти на ден само върху кожата, при която протича възпалителен или инфекциозен проблем.
  • Да не се прилага върху участъци със здрава кожа.
  • За по-голямо удобство можете да използвате марля, с която да покриете засегнатия участък.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Нанася се върху почистена и подсушена кожа с лек масаж.

ХЕЙ ТИ, АБОНИРАЙ СЕ ЗА БЮЛЕТИНА НИ СЕГА И ВЗЕМИ 10% ОТСТЪПКА ОТ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

Ще получаваш промоции, нови продукти и новини.

* Имейл: