Имунна подкрепа с витамин С и кверцетин / Immune Support C Extra + Quercetin Bioflavonoids Natural Factors - 60 капсули

Имунна подкрепа с витамин С и кверцетин / Immune Support C Extra + Quercetin Bioflavonoids Natural Factors - 60 капсули

Имунна подкрепа С Екстра + Кверцетин Биофлавоноиди на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на капсули. Добавката Immune Support C Extra има мощна имуностимулираща роля, комбинираща съставките кверцетин и витамин С.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 22.13 лв. -10%
24.59 лв.
Производител:
Код на продукта: 1398NF
Магически точки: 24
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 60
  • Дози на ден 1
  • Една доза 1 капсула
  • Кверцетин 250 mg
  • Разфасовка 60 капсули
  • Витамин C 500 mg

Описание

Имунна подкрепа С Екстра + Кверцетин Биофлавоноиди на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на капсули. 

Кверцетин е биофлавоноид – фитокомпания от групата на флавоноли, намерени в много плодове, зеленчуци и билки. Проучвания показват, че кверцетинът има изключителни антиоксидантни, антиалергични, противовъзпалителни и съдови свойства.

Какво е съдържанието на Имунна подкрепа с витамин Ц Extra?

Във всяка капсула Имунна подкрепа C екстра + Кверцетин биофлавоноиди се състоят 250мг Quercetin и 500мг Витамин С. Комбинацията от двете естествени съставки не е случайна: кверцетинът повишава антиоксидантната полезност на Витамин Ц, качествата на имуностимулант и като средство за насърчаване на синтеза на колаген в кожата, зъбите, венците и костите. Също така, Витамин Ц подобрява абсорбцията на кварцетин, антиоксидантния му потенциал и неговото въздействие върху имунното здраве.

Какви са полезните въздействия на имунната подкрепа C допълнително + Quercetin Биофлавоноиди?

  • Допринася за поддържане на оптималната функция на имунната защита;
  • Подходящ за профилактика на бронхит, гингивит, фарингит и други инфекции.

Антиалергичните свойства на съставката Кверцетин са показани в редица направени проучвания. Кверцетинът стопира синтезирането на Хистамин и други медиатори на възпаления, както и облекчава симптомите при различни видове алергии.

Насърчава оптималното състояние на кръвоносната система. Има доказателства, че куерцетин има съдоразширяващо и антихипертензивно действие и понижава сърдечно - съдовия риск.

Стимулира се образуването на колаген и поддържането на нормалният вид на кожата, костите, хрущялите, венците и зъбите.

Как можем да си набавим биофлавоноида Кверцетин?

Трудно е да се добие кверцетин само чрез храната. Нужната дозировка от Кварцетин е между 200 и 1200 mg на ден, в зависимост от индивидуалните нужди и състояние.

За да получим 500 mg дневна доза кверцетин единствено с храненето, ще се наложи да консумираме поне 1 кг люти чушки. И още: 1 кг сурови броколи съдържащи само 32 mg кварцетин, 1 кг череши – около 12 mg кварцетин, 1 кг ябълки (с кората) – около 1,3 mg кварцетин. Оказва се, че получаването на необходимите количества от ценния биофлавоноид само чрез диета е почти невъзможно.

Обобщение

Приема на биофлавоноид Кверцетин във вид на хранителна добавка се поддържа от научната литература по тази тема. Резултатите от множество изследвания, проведени върху антиоксиданта, антивирусни и силно противовъзпалителни свойства на Кверцетин са повече от обещаващи. Някои от тях дори подкрепят тезата, че кверцетин може да бъде най-мощният естествен инструмент за естествено стимулиране на имунитета и контрола на възпалителни процеси.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 капсула на ден.