Имунна подкрепа с витамин С и кверцетин / Immune Support C Extra + Quercetin Bioflavonoids Natural Factors - 60 таблетки

Имунна подкрепа с витамин С и кверцетин / Immune Support C Extra + Quercetin Bioflavonoids Natural Factors - 60 таблетки

Имунна подкрепа с витамин С и Кверцетин на канадската марка Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на таблетки. Естествената добавка Quercetin Bioflavonoids със Immune Support C Extra насърчава синтезирането на колаген в костната система, кожата, венците и зъбите.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 28.61 лв. -10%
31.79 лв.
Производител:
Код на продукта: 1333NF
Магически точки: 31
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 60
  • Дози на ден 1
  • Една доза 1 таблетка
  • Кверцетин 500 mg
  • Разфасовка 60 таблетки
  • Витамин C 500 mg

Описание

Добавката Имунната подкрепа с витамин C Екстра на марката Натурал Факторс е природна грижа с мощно имуностимулиращо действие, комбиниращо съставките витамин С и Кверцетин.

Какво представлява добавката Кверцетин?

Хранителната добавка Кверцетин представлява биофлавоноид от групата на флавонолите, добити от голямо количество зеленчуци, плодове и билки. Много направени проучвания доказват, че съставката Кверцетин има безупречни антиалергични, антиоксидантни и противовъзпалителни свойства.

Какво е синергичното действие на съставките витамин Ц и кверцетин?

Всяка таблетка Имунна подкрепа Ц + Quercetin Bioflavonoids съдържа 250mg Кверцетин и 500мг Витамин Ц. Комбинирането на двете натурални съставки не е случайна: Кверцетинът покачва въздействието на витамин Ц като имуностимулант и антиоксидант. Допълнително се насърчава синтезирането на колаген в кожата, костите, венците и зъбите. Същевременно с това, ролята на витамин Ц е да подобри абсорбирането на Кварцетин, антиоксидантните му свойства и въздействието върху имунното състояние.

Какви са положителните въздействия на таблетките Имунна грижа плюс Кварцетин?

  • Грижат се за подпомагане на функцията на имунитета;
  • Помагат за предпазване на тялото от бактерии, вируси и други патогенни носители;
  • Подходящи са за профилактика на състояния като бронхит, фарингит, гингивит и други инфекции.

Какви са свойствата на съставката Кверцетин?

Антиалергичните свойства на добавката Куерцетин са доказани след редица проведени проучвания. Съставката Quercetin стопира възпроизвеждането на Хистамин и други медиатори на възпалението, както и облекчава проявите на различни по вид алергии.

Добавката Кварцетин насърчава оптималното състояние на кръвоносните съдове. Има доказателства, че куерцетинът има съдоразширяващо и антихипертензивно (понижавощо налягането на кръвта) въздействие, но и понижава рискът от сърдечно-съдови заболявания.

Насърчава се изграждането на колаген и поддържането на нормалния вид на костите, кожата, хрущялите, зъбите и венците.

Как да си набавим съставката Кверцетин?

Трудно е да получите кверцетин само посредством храната. Въпреки че добавката кверцетин се среща в много храни, е много непосилно да се получи препоръчителната дневна дажба само чрез хранителна диета. Необходимата дневна доза кцерцетин варира между 200мг and 1200мг на ден, в зависимост от индивидуалното състояние.

Допълнителни характеристики

Резултатите от многобройните изследвания, проведени върху антиоксидантните, противовирусните, както и антивъзпалителните прояви на добавката кверцетин са повече от видни. Някои от тези свойства дори подсилват тезата, че кверцетинът може да бъде и най-безпрецедентният естествен инструмент за натурално стимулиране на имунния отговор и поддържането на възпалителни процеси.

Обобщение

Хранителната добавка Имунна подкрепа с витамин С и кверцетин на марката Натурал Факторс се предлага под формата на лесни за преглъщане таблетки. Добавката не съдържа консерванти, подсладители, глутен или ГМО.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 таблетка на ден по време на хранене.