Селен хранителна добавка

Изглед решетка:
Selenium - Селен 100 mcg Cvetita Herbal - 80 веге капсули
(0)
25.00 лв.

Той участва в работата на имунната, ендокринната и сърдечно-съдовата системи. Селенът помага на организма да се справи с оксидативния стрес, подобрява и работата на репродуктивната система.Защо приемът на Selenium - Селен Cvetita Herbal е от такова значение за организма?Селенът има способността да укрепва имунната система на човека, благодарение на..

Биотин / Biotin Plus 2500 mcg OstroVit - 100 таблетки
(0)
11.45 лв.

Biotin Plus 2500 mcg OstroVit - 100 таблеткиBiotin Plus е обогатена формула на здравословна добавка, която съдържа:Биотин (Витамин B7)Минерал ЦинкМинерал СеленФолиева киселинаБиотин за здрави коса, кожа и ноктиБиотинът или още срещан под името Витамин B7 е витамин, който отговаря за здравето и вида на нашите коса, кожа и нокти. В същото време той е..

Витамин B12 + йод + селен Argalys Essentiels - 60 Вега капсули
(0)
38.90 лв.

Есенциални микро хранителни вещества. Произведено във ФранцияПродуктът се предлага под формата на 60 капсули, сертифицирани от The Vegetarian Society в 100% рециклируема кутия, без ендокринни разрушители и произведен във Франция, с минимален въглероден отпечатък.Трите хранителни вещества във формулата са необходими за хормонален баланс, производств..

Мега спорт SWEDISH NUTRA - 500 ml
(0)
49.99 лв.

Какво представлява добавката Mega Sport 500 ml?Mega Sport представлява специална формула на течна добавка, която съдържа богат комплекс на различни минерали, витамини, аминокиселини и извлечени екстракти от полезни и лечебни растителни видове. Тази течна добавка ще ви осигури всичко необходимо, за да възвърнете своята жизненост и сила, като в същот..

Минерален комплекс / Multi Mineral Complex BioTech USA - 60 таблетки
(0)
15.00 лв.

Опорно-двигателната система на човека е невероятна структура, която се нуждае от подкрепа и полезни хранителни вещества на всеки стадий от живота. Именно за това е предназначен BioTech USA Multi Mineral Complex - мултиминерален комплекс, който осигурява пълноценна грижа за костите и ставите, доставяйки най-важните минерали за костна плътност и изгр..

Селен / Selenium - без дрожди 100mcg HAYA LABS - 120 Капсули
(0)
24.00 лв.

Какво знаете за Селенът?Селенът (Selenium) е елемент със жизненоважно значение за общото здраве на всеки един човешки организъм. Назад в годините той се е смятал за токсичен и неговият прием е бил ограничен. Днес обаче, след провеждане на многобройни изследвания става ясно, че е незаменим и отговорен за правилното функциониране на тялото. Счит..

Селен / Selenium 100 mcg Natural Factors - 90 Таблетки
(0)
11.25 лв.

Селенът е вид минерал, които се намира в почвата. По естествен начин, селенът се появява във водата и различни храни.Процентното съдържание на селен в храната в населените региони зависи от местоположението и качеството на почвените условия. Те могат да бъдат много различни в зависимост от локацията и почвената история на земята.Селенеът има много ..

Селен / Selenium 200 mcg Natural Factors - 60 Таблетки
(0)
9.00 лв.

Защо да приемаме Селен на Natural Factors?Селенът има много значима роля в организма и метаболитните процеси и правилното фукнциониране на щитовидната жлеза.  Селенът предпазва тялото от увреждания, предизвикани от оксидативен стрес. Селенът помага за подобряване на имунитета,   и забавя умствения спад, свързан със застаряването. Той..

Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)

ХЕЙ ТИ, АБОНИРАЙ СЕ ЗА БЮЛЕТИНА НИ СЕГА И ВЗЕМИ 10% ОТСТЪПКА ОТ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

Ще получаваш промоции, нови продукти и новини.

* Имейл: