Инозин / Inosine 500mg SWANSON - 60 Капсули

Инозин / Inosine 500mg SWANSON - 60 Капсули

Инозин / Inozise на марката Swanson представлява хранителна добавка в една капсула от 500 мг. Инозин е основен нуклеозид с широк диапазон от функции. Хранителната добавка Inosine е предназначена както за спортисти, така и за всички, които имат нужда от допълнителна енергия.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 23.49 лв. -10%
26.10 лв.
Производител:
Код на продукта: 87614113791
Магически точки: 26
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 60
 • Дози на ден 2
 • Една доза 1 капсула
 • Инозин 500 mg
 • Разфасовка 60 капсули

Описание

Суонсън създава продукта Инозин под формата на 60 бр капсули от 500 мг. Суонсон Инозин е хранителна добавка, съставена от инозин, естествено химично съединение с широка биологична активност. Този продукт влияе положително на имунната и нервната система и представя невростимулаторни и антидепресантни свойства. В допълнение, може да се използва срещу патогенни вируси. Също така се препоръчва за спортисти, които искат да подобрят тяхното изпълнение.

Какво е нужно да знаем за Инозин? 

Инозинът е естествен пурин нуклеозид, който се състои от хипоксантин и D-рибоза и е често срещан в растителни и животински продукти. Съставката също се произвежда в тялото, в процеса на метаболизма на пурина. Характеризира се с многопосочен ефект върху човешкото тяло, силно влияе както върху имунната, така и на нервната система.

Съставката Инозин предшества важна енергийна молекула – аденозин, която я прави чудесна добавка за спортисти и за хора с нужда от допълнителна сила. Молекулата на съставката Инозин включва прости захари рибоза, която горещо се препоръчва при заболявания на сърцето и недостига на енергия.

Естествената среда на Inosine са дрождите, както и някои видове органни меса, затова понякога естественият прием не е достатъчен и ни е необходимо допълнително да си го набавим чрез прием на хранителна добавка Инозин.

Какво е действието на Инозин ?

Добавката Инозин действа върху нервната система, допринася за правилното неврологично здраве и правилната функция на нервно-мускулната система. 

 • Има широка биологична активност;
 • Инхибира репликацията на патогенни вируси;
 • Прекурсира в синтеза на AMP и GMP;
 • Подобрява спортните резултати;
 • Антидепресантни ефекти;
 • Свойства на невростимултан;
 • Подобрява умствената производителност;
 • Имуномодулиращи ефекти.

Инозин като имуномодулатор

Инозин се характеризира със силен имуномодулиращ ефект и антивирусни свойства. Някои форми на инозин са регистрирани като лекарства и се използват широко при вирусни инфекции.

Дейност в нервната система

Състоянието на нервната система определя интелектуалните характеристики, засяга паметта, ускорява процеса на мислене и повишава ефективността на когнитивните функции. Научните изследвания показват важната роля на инозин в защитата на нервната система и стимулиране.

Увеличаване на доставката на инозин е от решаващо значение за правилното функциониране на мозъка, засилва се неврогенезата, регулират се синаптичните предавания и се засяга мозъчната пластичност. 

Подобрение на психичното състояние

Проучванията при гризачи дават много обещаващи резултати и показват възможното използване на инозин при лечение на депресия. За да разберете този механизъм на действие, трябва да се спомене още един аспект на мозъчните получени невротрофичен фактор (BDNF) .

Подобрение на физическото състояние

Инозин повишава интереса на физически активни хора, които искат да използват своя потенциал за подобряване на техните спортни постижения. Доказано е, че приема на Инозин предотвратява мускулната умора и повишава енергийните нива.

Swanson Инозин е добавка, която насърчава укрепване на тялото. Препоръчва се особено за хора с отслабен имунитет и пациенти, които се борят с вирусни инфекции. Препоръчва се дори при леки депресивни състояния.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 капсула два пъти на ден, заедно с вода.