Калций 1000 mg + Витамин Д3 400 IU / Calcium & Vitamin D3 Liquid Webber Naturals - 500 ml с вкус на боровинки

Калций 1000 mg + Витамин Д3 400 IU / Calcium & Vitamin D3 Liquid Webber Naturals - 500 ml с вкус на боровинки

Калций 1000 mg + Витамин D3 400 IU с вкус на боровинки на марката Webber Naturals представлява хранителна добавка във вид на течност от 500мл. Добавката Calcium & Vitamin D3 Liquid е предназначена за подпомагане на здравето на костите и предотвратяване на състоянието остеопороза.

37.95 лв.
Производител:
Код на продукта: 3143WN
Магически точки: 37
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 17
  • Дози на ден 1
  • Една доза 30 ml
  • Разфасовка 500 ml
  • Витамин D3 5 µg/ 200 IU
  • Калций 500 mg
  • Фосфор 100 mg

Описание

Калций 1000mg + Витамин Д3 400 IU с аромат на боровинки на марката Webber Naturals представлява хранителна добавка във вид на течност от 500мл. 

Какви са ползите на добавката Liquid Calcium & Vitamin D3?

  • Поддържа здравия вид на костите и зъбите;
  • Приемането на елемента калций, в комбинация с достатъчно витамин D, здравословната хранителна диета и редовните тренировки, може да помогнат за намаляване на вероятността от развитие на остеопороза;
  • Витамин Д спомага за метаболизма на калция и фосфора от организма.

Какво трябва да знаем за течната формана Калций + Витамин Д?

Течната минерална формула на Калций и витамин Д е специално предназначена за грижата на здравословния вид на костната система и предпазване от състояния на остеопороза. Улеснява оптималното усвояване и има вкусен естествен аромат на боровинка. Добавката Калций с витамин Д подпомага костното развитие и е от съществено значение за поддържане на скелетната сила с напредване на възрастта. Намалява се вероятността от костно счупване и остеопороза.

Много проучвания се концентрит над ползите от Калция върху здравословното състояние на костната система, изследвания също показват значението на балансиране на елементите Фосфор и Калций, както и наличието на Витамин D за остеопороза превенция. Течния вид на Калций + Витамин Д се състои от нормални стойности на елемента Фосфор и Витамин D, нужни за подобряване на усвояването и употребата на калций от организма.

Какво е приложението на течен Калций и Витамин Д?

Добавката течен калций с витамин D на марката Уебър Натуралс  е специално предназначена за насъчаване на здравето на костната структура и стопиране на процесите на остеопорозата. Съдържанието на елемента Фосфор и Витамин D се грижат за подобреното усвояване и употреба на на микроелемента калций от организма. Улеснява се оптималното усвояване и има вкусен натурален аромат на боровинка.

Подпомагането на развитието на костите с диетични минерали е от съществено значение за подрастващите лица, но е също толкова важно да се поддържа скелетната сила през по-късните години, за да се намали рискът от костни фрактури и остеопороза. Тази течност от 1000 mg се предлага в бутилка от 500 ml.

Обобщение

Добавката Калциев витамин D 1000 мг / 400 IU на марката Уебър Натурали е естествено ароматизирана с боровинка. Течен Калций плюс Витамин D3 улеснява поддържането на силни и здрави кости през целия живот. Вкусната хранителна добавка няма съдържание на захар, а течната форма засилва допълните абсорбиращи свойства.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

За деца: (4-9 г.) по 1 с.л (15 ml) дневно, за възрастни: по 2 с.л. (30 ml) дневно, няколко часа преди или след прием на медикаменти.