Калций 600 mg + Витамин Д3 400 IU / Calcium & Vitamin D3 Webber Naturals - 90 софтгел капсули с течност

Калций 600 mg + Витамин Д3 400 IU / Calcium & Vitamin D3 Webber Naturals - 90 софтгел капсули с течност

Приемът на микроелемента Калций в комбинация с достатъчно количество витамин Д, здравословна диета и редовни упражнения, може да помогне за намаляване на риска от развитие на остеопороза. Софтгел капсулите поддържат здравето на костите и зъбите, допълнителната доза от витамин Д3 помага за усвояване на елементите Калций и Фосфор.

28.84 лв.
Производител:
Код на продукта: 3457WN
Магически точки: 28
Наличност: Изчерпан

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 90
  • Дози на ден 1
  • Една доза 1 софтгел капсула
  • Разфасовка 90 софтгел капсули с течност
  • Витамин D3 10 µg/ 400 IU
  • Калций 600 mg

Описание

Какви са предимствата на добавката Калций с витамин Ц?

  • Течността в бързо разтварящ се софтгел на марката Уебър Натуралс има изключителна готовност да се абсорбира в тялото;
  • Съдържанието на количествата калциев карбонат и витамин D са достатъчни за прием от 1 или 2 софтгела на ден;
  • Поддържа здравословното състояние на зъбите и костите;
  • Витамин D помага при усвояването и употребата на елементите калций и фосфор.

Как действа комбинираната добавка?

Течни софтгели Калций с Витамин D3 на марката Уебър Натуралс подпомагат получаването на съдържателни нива от тези два изключително важни хранителни компонента. Комбинацията на Калций и витамин D3 работи в синергия, за да запази костите ни здрави. Проучвания показват, че ниската консумация на елемента калций е свързана с понижена костна плътност и повишена вероятност от фрактури. Витамин Д стимулира усвояването на елемента калций от организма. Витамин D добавката самостоятелно, и в комбинация с калций, предотвратява остеопорозата и вероятността от фрактура на бедрата.

Какво предоставя на организма Калция с Витамин Д?

Формулата на течни капсули е превъзходна система за доставка на важни хранителни вещества. Съдържателни количества на Калций и витамин D-3 се предлагат в течен вид и са готови за абсорбиране от организма. Този лесен за преглъщане и бързо за разтваряне софтгел е удобен начин да помогне за поддържането на здравите нива на калций и витамин D в организма и за силните ви кости през целия живот.

За какво е необходима добавката?

Webber Naturals течен мекгел калций с 400IU витамин D3 спомага в растежа и подкрепата на костите и зъбите. Комбинацията на Калций с Витамин D3 работят заедно, за да запазят костите ни силни за цял живот. Съставката витамин Д стимулира усвояването на минерала Ca от организма, докато е известно, че самият калций подкрепя състоянието на сърцето, мускулите и нервните функции. Същевременно с това калция помага за предотвратяване на заболяването остеопороза.

Какво представлява добавката Уебър Натуралс Калций с витамин D течен софтгел?

Комбинираната добавка с Ca + Vitamin D3 представлява нов начин да получите ежедневната си доза минерали и витамини от Webber Naturals. Изпълнената с течност система за доставка на софтгел улеснява получаването на съдържателни дози калций и Витамин D, които са ценни хранителни компоненти за здравословния вид на костите през целия ни живот. Течността в бързо разтварящия се софтгел е готова да се абсорбира в организма. Калций и витамин D3 си взаимодействат, за да запазят костите ни силни. Доказано е, че оскъдният прием на калций е свързан с ниската костна плътност и повишени фрактури. Витамин D насърчава усвояването на калция от нашия организъм и се препоръчва за предотвратяване на остеопороза и риска от фрактура на бедрото.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 софтгел капсула дневно.