Калций и Магнезий + Витамин Д3 / Calcium & Magnesium + Vitamin D3 Natural Factors - 90 капсули

Калций и Магнезий + Витамин Д3 / Calcium & Magnesium + Vitamin D3 Natural Factors - 90 капсули

Калций, Магнезий плюс Витамин D-3 на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на капсули. Добавката Calcium и Magnesium плюс Vitamin D-3 подкрепя костната система, зъбите и мускулната функция.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 18.89 лв. -10%
20.99 лв.
Производител:
Код на продукта: 1625NF
Магически точки: 21
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 45-90
  • Дози на ден 1-2
  • Една доза 1 капсула
  • Разфасовка 90 капсули
  • Витамин D3 2.5 mcg
  • Калций 250 mg
  • Магнезий 125 mg

Описание

Калций, Магнезий плюс Витамин D-3 на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на капсули. Добавката Калций и Магнезий + Витамин D3 подкрепя костната структура, зъбите и функцията на мускулите. Със загубата на костна маса се повишава риска от фрактури.

Защо говорим за дефицит на минералите Ca, Mg и Витамин Д3?

Недостигът на Калций, Магнезий и Витамин D може много сериозно да влоши състоянието на костната структура, мускулатурата и зъбите. Този минерален дефицит е най - често свързван с недохранването и ниския прием на протеини, тютюнопушенето и злоупотребата с кафе, хроничния психично - емоционален стрес, предменопауза и менопауза, старост и др. 

Всички тези фактори водят до загубата на костна тъкан. Костите стават все по - крехки и чупливи, мускулите не могат да функционират правилно, а изграждането и възстановяването на структурата на зъбите е трудно.

Каква е ролята на минералите Ca и Mg с витамин Д3?

Ca, Mg и Vitamin D-3 поддържат оптималния вид на зъбите, костите и мускулите. Намалява се риска от счупвания с напредване на възрастта. Благоприятстват образуването и метаболизма на костната тъкан и осигуряват значителна подкрепа на скелетните мускули.

Как минералите подкрепят сърцето и нормалната функция на сърдечната дейност?

Недостигът на минерали и витамини може да предизвика влошаване на работата на сърцето, както и на сърдечно - съдовата структура, да доведе до повишаване на кръвното налягане, както и до неравномерен сърдечен пулс.

Калция, Магнезия и Витамин D-3 подпомагат дейността на сърдечно-съдовата система. Регулират контрактилните функции на сърдечния мускул и поддържат нормалното функциониране на миокардните клетки. Поддържат нормалната сърдечна честота и оказват положително влияние върху стойностите на налягането в кръвта. Допринасят за доброто кръвообращение.

Какво е действието на умората и нервната превъзбуда?

Съвременните стандарти на живот потискат нашата устойчивост към стреса, в резултат на което ставаме по - изнервени и раздразнителни, ние често експлодираме, всяко малко нещо може да ни разстрои. Магнезиевият дефицит може да усложни тези състояния, заради допълнителното изчерпване на нервната система.

Обобщение

Ca, Mg и витамин D-3 на марката Натурал Факторс възстановяват нервната система и позволяват по - голяма устойчивост на организма от физическия и психо-емоционален стрес. Добавката помага за облекчаване на нервното напрежение и има релаксиращ ефект върху цялото тяло.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1-2 капсули на ден, няколко часа преди или след приема на други медикаменти.